Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”, David Oancea, românul care îi uimește pe americani!

,
asta-i romania
Mihai Ghita aduce in prim plan subiecte inedite la Asta-i Romania

Duminica aceasta, de la ora 14:30, emisiunea “Asta-i România!” ne prezintă povestea de succes a unui român care a cucerit America. 


In articol:

David Oancea, românul care duce o viață de lux peste Ocean, se laudă cu petreceri extravagante pe rețelele de socializare și are toată lumea la picioare! Supranumit  Prințul din Las Vegas, David Oancea a făcut o avere uriașă, peste 5 milioane de dolari, bani câștigați numai din pariuri sportive!

Ce veti putea urmari duminica, 7 martie 2021, la Asta-i Romania

Povestea românului este, fără discuție, demnă de o peliculă americană, însă puțini știu că povestea acestuia începe undeva în România.

asta-i romania
Duminica aceasta la Asta-i Romania aflati povestea de succes a unui român care a cucerit America. 

David Oancea, supranumit și regele pariurilor online, este <americanul> de origine română care a făcut carieră peste Ocean din pariuri sportive.

David, acum în vârstă acum de 43 de ani s-a născut în Michigan, S.U.A. și este cunoscut în America sub numele de Vegas Dave, dar tatăl sau este român, din Sibiu.

asta-i romania
Romanul care duce o viata de huzur in America.

Bărbatul a plecat din România încă din vremea comunismului, în căutarea unui trai mai bun, după o copilărie trăită în orfelinat, și o tinerețe petrecută prin parcuri. Așa se face că acum, fiul său, David, se poate mândri că pe propriile lui puteri a ajuns milionar în euro.

Urmăriți întreaga poveste de viață a lui David Oancea, duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, emisiune magazin prezentată de Mihai Ghiță!

Si tot duminica, veti putea urmari un reportaj realizat in Parlamentul Romaniei, cu un episod de circ ieftin in care protagonistii sunt politicienii care ne conduc tara! Vei care in loc sa se preocupe de bunul mers al economiei sau al altor domenii importante, se complac in situatii si dezbateri hilare! Aflati detalii uluitoare duminica, 7 martie 2021, la Asta-i Romania, de la 14:30, la Kanal

D!

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la Asta-i România!, "epidemia de sărăcie" din satele "fantomă" ale României

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!” Un prunc s-a stins la scurt timp după oficializarea botezului; Cum a fost posibilă o asemenea tragedie? Ce spun specialiștii teologi despre ritualul botezului

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i Romania!”, anchetă exclusivă în cazul preotului Marian Ene

Este cel mai bun vaccin: Are o eficienţă de 67% împotriva infecţiilor simptomatice și de 80% contra deceselor

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, dragoste la primul click!

Tradiții și obiceiuri. De ce merg finii la nași de lăsatul secului

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies