Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”: minunile există! Oamenii fac minuni!

,

Noul sezon al emisiunii “Asta-i România!” vine cu o poveste emoționantă despre umanitate, duminica aceasta, de la ora 14:30.


In articol:

Emisiunea “Asta-i România!” deschide noul sezon, duminica aceasta, de la ora 14:30, cu o ediție impresionantă, povestea a patru frați, din Constanța, abandonați de părinți, dar care au avut însă, norocul de a fi salvați de bunica lor.

Asta-i Romania, 22 august 2021, de la ora 14:30: O poveste emoționantă despre umanitate

Destinul i-a vrut îngenunchiați, părinții i-au vrut orfani, însă oamenii impresionați de povestea lor i-au vrut fericiți. În urmă cu câteva luni, echipa “Asta-i România!” ne prezenta cazul a patru frați, din Constanța, cărora viața le-a luat totul, părinți, casa, care le-a fost mistuită de flăcări de două ori, însă le-a lăsat ceva mai de preț- dragostea imensă și necondiționată a unei bunici care a ajuns să le fie și mamă, și tată. 

Cu toate că de cele mai multe ori abia aveau ce pune pe masă, femeia și-a crescut nepoții cum a putut mai bine; pentru ei ar merge până în capătul lumii numai să ii știe cu un acoperiș deasupra capului.

După ce focul le-a mistuit locuința de două ori, singurul vis al copilașilor a fost să aibă o casă. Minunile există, iar oamenii fac minuni și, din fericire, povestea impresionantă a acestor copilași a impresionat o țară întreagă, iar visul lor e la un pas să devină realitate. Tot mai mulți români, sensibilizați de povestea micuților, au donat mii de euro pentru acești copii, iar acum casa mult visată se ridică, de la o zi la alta… Așa s-ar descrie pe scurt povestea celor patru copii prea greu loviți de soartă, care în urmă cu câteva luni impresionau o țară întreagă.

Nu ratați o ediție impresionantă “Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, ce deschide noul sezon al emisiunii, duminica aceasta, de la ora 14:30, la Kanal D.

Citeste si: Noi sezoane ale emisiunilor „Teo Show”, „40 de întrebări cu Denise Rifai” și „Asta-i România!” încep la Kanal D!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Va fi vai şi amar de viitorii pensionari. Rezultatele parţiale ale recensământului au scos la iveală cifre îngrijorătoare

3 filme cu și despre pisici. Garfield rămâne cea mai cunoscută pisică din cinematografie

China intră puternic în sfera războiului neconvențional: atacuri puternice ale hackerilor împotriva Afganistanului, Rusiei sau a țărilor din Estul Europei

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

UNTOLD 2022. Ce vedete din România au participat la cel mai mare festival de la noi din țară

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies