Noi sezoane ale emisiunilor „Teo Show”, „40 de întrebări cu Denise Rifai” și „Asta-i România!” încep la Kanal D!

,
teo show
Noi sezoane ale emisiunilor „Teo Show”, „40 de întrebări cu Denise Rifai” și „Asta-i România!”

Kanal D le aduce telespectatorilor noi sezoane ale emisiunilor consacrate „Teo Show”, „40 de întrebări cu Denise Rifai” și „Asta-i România!”, menite să le facă românilor toamna aceasta cu totul specială.


In articol:

Începând de luni, 23 august, de la ora 15:00, plini de energie și voie bună, Teo și Bursucu le vor descreți frunțile românilor cu umorul inconfundabil și dezvăluiri inedite, cu  informații utile, într-un platou nou nouț, inundat de lumină și gata să primească invitații cum se cuvine, cu tot cu poveștile lor impresionante de viață.

Noul sezon „Teo Show” le va aduce telespectatorilor doza zilnică de bună dispoziție, de luni până vineri, de la ora 15:00, la Kanal D. 

Noi sezoane ale emisiunilor „Teo Show”, „40 de întrebări cu Denise Rifai” și „Asta-i România!”

Cel de-al doilea sezon al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai ”, emisiunea de interviuri cu abordare editorială îndrăzneață, devenită reper pe piața media din România, va fi difuzat, începând de marți, 24 august, de la 22:30, la Kanal D. 

Noua serie se întrevederi tulburătoare începe cu un interviu de colecție, Andreea Marin fiind primul invitat al celui de-al doilea sezon „40 de întrebări cu Denise Rifai”.  

Citeste si: Denise Rifai a primit distincția „Television personality of the year”

Primul sezon al emisiunii s-a bucurat de un succes uriaș încă de la primele difuzări, generând un interes uriaș din partea publicului larg.

Dezvăluirile făcute de invitați în fiecare ediție au devenit subiecte fierbinți în mass-media. Începând de marți, 24 august, de la 23:00, telespectatorii vor fi martorii unor noi serii de dezvăluiri în premieră făcute de personalități remarcabile, din diverse domenii de activitate. 

denise rifai
Andreea Marin este primul invitat al celui de-al doilea sezon „40 de întrebări cu Denise Rifai”.  

Începând de duminică, 22 august, de la ora 14:30, „Asta-i România!” continuă să își spună, într-un nou sezon, poveștile inedite, emoționante, uneori șocante, menite să descrie realitățile românești, așa cum se arată ele în fața privitorului, cu bune și cu rele.

Un adevărat caleidoscop al vremurilor pe care le trăim, urmărind cu acuratețe peisajul urban sau rural ce îi însoțește pe reporterii „Asta-i România!” în toate drumurile lor, emisiunea „Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, îi invită pe telespectatori în fața micului ecran în fiecare duminică, de la ora 14:30, la Kanal D. 

Citeste si: Denise Rifai si Mihai Ghita, premiati de Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania, in cadrul evenimentului „Ziua Ziaristului Roman”

mihai ghita
„Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță

 

Citește-ne pe
Citește și:

ZODIAC CHINEZESC Ce animal ești în zodiacul chinezesc după data nașterii

VIDEO| Angela Merkel: 'UE trebuie să-şi rezolve disputele prin discuţii, nu prin decizii judecătoreşti'

Dezastru pentru Dan Bittman! S-a aflat motivul real pentru care este împotriva restricțiilor și a vaccinării. Informația care îl distruge

Unde a ajuns animalul rănit și subnutrit, din videoclipul manelistului Dani Mocanu, duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”,

Sorin Pușcașu și Laura s-au gândit deja cine le va boteza băiețelul! Teo Trandafir a primit propunerea în direct. Cum a reacționat prezentatoarea

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies