Duminica aceasta, de la ora 14.30 la "Asta-i Romania" aflati povestea pensionarilor care ajung, cu voia lor, victimele escrocilor

,

Nu ratati un subiect ancheta terifiant despre modul in care sunt escrocati pensionarii Romaniei, marca "Asta-i Romania", in editia de duminica, ora 14.30, emisiune prezentata de Mihai Ghita.


In articol:

In editia de duminica a emisiunii "Asta-i Romania" vedeti povestile impresionante ale unor zeci de familii din Romania, ruinate si la un pas de a ramane in strada dupa ce sunt convinsi sa se imprumute de bani la casele de ajutor reciproc sau sa se gireze intre ei, apoi escroci dispar cu sumele de bani obtinute.

Batranii ajung sa fie datori vanduti, executati silit si cu aproape toti banii de pensie retinuti. Increderea in oameni si empatia ii aduc pe pensionarii acestei tari la limita supravietuirii, ajung sa traiasca din mila altora, dupa ce se imprumuta la Casa de Ajutor Reciproc pentru a ajuta alti oameni din si asa putinul pe care il au.

Duminica, de la ora 14.30 la "Asta-i Romania": Povestea pensionarilor care ajung, cu voia lor, victimele escrocilor

Echipa "Asta-i Romania" prezinta si cazul a zeci de familii din Fetesti care s-au trezit datori vanduti dupa ce au cazut in plasa uneia dintre cele mai respectabile femei din oras, o fosta asistenta medicala, care s-a dovedit a fi o escroaca, prejudiciul fiind de cateva miliarde de lei. Femeia, care se trage dintr-o familie respectabila din oras, e cunoscuta de toata lumea si apreciata. Pe asta ar fi si mizat atunci cand a pus aceasta escrocherie la cale.

Isi alegea victimele din randul pensionarilor carora le cerea ajutorul si le spunea sa pastreze secret faptul ca o ajuta cu bani sau cu imprumutul. Lucrurile ar fi continuat daca oamenii de buna credinta nu ar fi inceput sa primeasca somatiile de executare silita.

Batrani, bolnavi si greu incercati de soarta, cei mai multi dintre pensionarii care cad victime acestor oameni fara suflet nu mai stiu incotro sa o apuce si traiesc cu teama ca vor ramane pe drumuri, coplesiti de datorii.

Nu ratati un subiect ancheta terifiant despre modul in care sunt escrocati pensionarii Romaniei, marca "Asta-i Romania", in editia de duminica, ora 14.30, emisiune prezentata de Mihai Ghita, la Kanal D.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”: Acțiunea "mici contra vaccin", “serul și piperul” campaniei naționale de vaccinare

Ghionion mare pentru un șofer - Un copac i-a căzut peste mașină și s-a oprit într-un cap de pod

Un bebeluș a fost ars cu clor încins într-o creșă. Îngrijitorii nu au chemat Ambulanța și l-au lăsat să urle de durere

Atenție părinți! Schimbare majoră în învățământ. Sorin Cîmpeanu a făcut anunțul care va afecta mii de elevi

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, “Castelul Teleorman”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies