Drumul “prafului alb” in Romania! O operatiune de capturare a 17 kilograme de heroina pe terioriul tarii noastre, maine, la “Sabbagh in actiune”

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:01

Maine seara, de la ora 21:30, in “Sabbagh in actiune”, o operatiune de filaj si prindere a traficantilor de droguri va constitui unul dintre subiectele emisiunii de investigatie.

 

Drumul “prafului alb” in Romania
#O operatiune de capturare a 17 kilograme de heriona pe terioriul tarii noastre, maine, la “Sabbagh in actiune”
Maine seara, de la ora 21:30, in “Sabbagh in actiune”, o operatiune de filaj si prindere a traficantilor de droguri va constitui unul dintre subiectele emisiunii  de investigatie. Traficantii “prafului valoros” activeaza pe terioriul mai multor tari, printer care si Romania, si sunt in stare sa apeleze la tertipuri mai ceva ca in filme pentru a-si duce la indeplinire misiunea de livrare a marfii.
Maine, la “Sabbagh in actiune”, este reconstituita pas cu pas operatiunea de capturare a 17 kilograme de heroina, in valoare de milioane de euro, dar si a celor implicati in distributia stupefiantelor.
“Din fericire, Romania nu este o tara de destinatie pentru drogurile venite de obicei din est, suntem doar zona de tranzit, dar asta nu inseamna ca ofiterii nostri nu sunt in garda permanent. 17 kilograme de heriona care urmau sa ajunga in Europa de Vest au fost capturate de ofiteri.
Povestea are loc pe traseul Afganistan-Turcia-Bulgaria-Romania. Intreaga operatiune a durat cativa ani”, a povestit Christian Sabbagh.
Firul complet al povestii si finalul anchetei le puteti urmari maine seara, de la 21:30, intr-o noua editie a emisiunii “Sababgh in actiune”, la Kanal D!

Traficantii “prafului valoros” activeaza pe terioriul mai multor tari, printer care si Romania, si sunt in stare sa apeleze la tertipuri mai ceva ca in filme pentru a-si duce la indeplinire misiunea de livrare a marfii. Maine,

la “Sabbagh in actiune”, este reconstituita pas cu pas operatiunea de capturare a 17 kilograme de heroina, in valoare de milioane de euro, dar si a celor implicati in distributia stupefiantelor. 


Din fericire, Romania nu este o tara de destinatie pentru drogurile venite de obicei din est, suntem doar zona de tranzit, dar asta nu inseamna ca ofiterii nostri nu sunt in garda permanent.
17 kilograme de heriona care urmau sa ajunga in Europa de Vest au fost capturate de ofiteri. Povestea are loc pe traseul Afganistan-Turcia-Bulgaria-Romania. Intreaga operatiune a durat cativa ani
”, a povestit Christian Sabbagh.

Firul complet al povestii si finalul anchetei le puteti urmari maine seara, de la 21:30, intr-o noua editie a emisiunii “Sababgh in actiune”, la Kanal D!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

 

 


După ce Gagea a decis să pună capăt interacțiunii cu fosta sa iubită, Alexandra, lucrurile au luat-o razna. Concurenții o suspectează pe Alexandra că nu ar fi simțit nimic pentru Gagea de când a intrat în emisiune.