DRAMA unor parinti din Marea Britanie: fetita lor ar putea muri din cauza unui stranut FOTO

DRAMA unor parinti din Marea Britanie: fetita lor ar putea muri din cauza unui stranut FOTO

Parintii unei fetite de doar doi ani din Marea Britanie trebuie sa traiasca intr-o liniste deplina, deoarece orice zgomot puternic brusc i-ar puta provoca micutei o criza de epliepsie fatala.

Fetita, pe nume Blisse Mellens, sufera de o boala extrem de rara care ii afecteaza creierul. Parintii au grija la fiecare miscare a lor, la fiecare tuse sau stranut, pentru a nu o afecta.

 

"Trebuie sa ne gandim in fiecare zi la fiecare miscare pe care o facem si la zgomotele pe care le producem. Daca tusim sau stranutam in prezenta ei ii putem face foarte mult rau. Trebuie sa pastram o liniste deplina. Pana si telefonul il tin la nivelul minim, ca sa nu-i fac rau", spune mama.

 

Cuplul a descoperit ca e ceva in neregula cu fetita lor atunci cand, la 4 luni, aceasta a inceput sa tremure din senin. Micuta mai are o sora, in varsta de 8 ani, care stie ca trebuie sa se joace in liniste deplina.

 

"In cazul in care are o criza puternica, am invatat sa ne descurcam acasa, fara sa mai sunam la ambulanta. Totusi, boala ei este devastatoare. Doctorii ne-au spus ca s-ar putea sa nu vorbeasca sau sa mearga vreodata. Ne-am obisnuit cu acest lucru. Comunic cu ea prin intermediul ochilor. Privind-o, imi pot da seama daca este trista sau fericita", mai spune mama.

 

Din nefericire, medicii au previziuni sumbre pentru viitorul fetitei. Ei spun ca aceasta a putea rezista pana la adolescenta, insa sunt convinsi ca nu va ajunge la varsta de 40 de ani.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate