Drama nestiuta a lui Deniz Ugur, interpreta personajului principal din serialul “Nemilosul Istanbul”, difuzat de Kanal D

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 08 oct 2020, 16:10
Deniz Ugur, interpreta personajului principal

Deniz Ugur, actrita care interpreteaza impecabil rolul personajului Seher Yilmaz, eroina serialului “Nemilosul Istanbul”, difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, are o viata care poate deveni cu usurinta, un bestseller, daca ar fi spusa intr-o carte.

Asemeni personajului pe care il interpreteaza in “Nemilosul Istanbul”, o mama singura care lupta pentru a razbi in viata alaturi de cei trei copii ai sai, si viata de zi cu zi a frumoasei actrite, in varsta de 47 de ani, este presarata cu multe drame personale. 

Deniz Ugur s-a casatorit prima oara cand avea doar 19 ani cu jurnalistul Șirzat Bilallar de care a divortat trei ani mai tarziu. Mereu in cautarea dragostei, frumoasa artista s-a casatorit a doua ora, dupa o frumoasa poveste de iubire, cu actorul de teatru Ismail Hakkı Sunat. Din pacate, opt ani mai tarziu, sotul ei a fost ucis intr-o altercatie.

Intocmai ca personajul pe care il interpreteaza, Deniz, are trei copii, Engin Deniz Sunat, din casatoria cu Ismail Hakki Sunat, si gemenii Mina Deniz și Poyraz Deniz, din relatia de trei ani pe care a

avut in perioada 2007 si 2009 cu jurnalistul Reha Muhtar. Aceasta relatie a fost si cea care i-a tulburat cel mai mult viata.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Amenintarile, lupta pentru custodia copiilor, jignirile, toate acestea au facut parte din scenariul sfarsitului iubirii dintre Deniz Ugur si Reha Muhtar.

In ciuda acestei vieti tumultuoase, cu episoade care ar descuraja orice om, Deniz a afisat mereu un echilibru extraordinar si a reusit sa devina una dintre cele mai apreciate actrite din Turcia.

Nu ratati, de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, noile episoade, pline de emotie si suspans, din indragitul serial "Nemilosul Istanbul", la Kanal D.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!