DOVADA: Ce mesaj i-a trimis Bogdan Mocanu iubitei, in afara emisiunii Puterea dragostei

Dovada ca Bogdan Mocanu este indragostit si e un romantic: ce mesaj i-a trimis iubitei, in afara emisiunii Puterea dragostei, ca sa nu se mai poata spune ca e fals


In articol:

Bogdan Mocanu si Andra Volos au o relatie extrem de controversata si discutata de catre fanii emisiunii Puterea Dragostei! Cei doi au fost acuzati de foarte multe ori ca nu sunt un cuplu real si ca au doar o intelegere sa fie impreuna.

Fanii Puterea dragostei au contestat autenticitatea relatiei lui Mocanu cu Andra din mai multe perspective: ba au spus ca nu se potrivesc, ba ca ea nu e de nasul lui, au mai spus ca ea nu ar fi cu adevarat indragostita de concurent, s-a spus inclusiv ca pentru Bogdan este o rusine sa se cupleze cu Andra si i s-a indicat cu ce concurenta ar fi "trebuit" sa fie.

Ce se intampla cu adevarat in intimitatea unei perechi este clar ca stiu doar cei doi parteneri implicati in relatie.

Recent, Bogdan Mocanu i-a trimis iubitei lui un dar de suflet si o declaratie de dragoste emotionanta! Fata era la machiaj, la platourile Puterea dragostei din Turcia, cand a primit un buchet urias de flori! Trandafirii rosii, simbolul iubirii, erau insotiti de un mesaj, scris chiar de Bogdan.

Citeste si: Puterea dragostei - Cum a reactionat Livian cand a vazut-o pe Bianca nemachiata: "Parca esti o franzela scoasa din cuptor"

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei e indragostita: dovada mai clara nu exista. Au fost prinsi!

Citeste si: Jador Puterea dragostei, mesaj din suflet pentru fanii lui: "Nu credeam ca pot iubi"

Nimic din toate acestea nu s-au petrecut in fata camerelor de filmat, iar fata era singura in camera de machiaj. Emotionata, Andra a pus mana pe telefon si a filmat superbul buchet si mesajul ascuns intre flori.

DOVADA: Ce mesaj i-a trimis Bogdan Mocanu iubitei, in afara emisiunii Puterea dragostei

Incantata, dar vizibil emotionata, Andra a spus doar cateva cuvinte, la vederea declaratiei de dragoste de la Bogdan: "Stai cuminte, manzule, ca te iubesc", i-a transmis Andra Volos lui Bogdan Mocanu, in timp ce se afla la machiaj.

Citeste si: Livian Puterea dragostei. Reactia la mesajul Biancai: "Despre bebelus?"

Citeste si: Bianca Puterea dragostei, mesaj pentru Livian dupa trei luni de relatie: "Despre bebelus, am ajuns la concluzia ca...."

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate