DOVADA ca Ogica a fost inselat: "Am fost cu ea in apartamentul lui Ogica". Afla a cui este declaratia!

DOVADA ca Ogica a fost inselat: Am fost cu ea in apartamentul lui Ogica. Afla a cui este declaratia!

Viespea l-a inselat pe Ogica chiar sub ochii lui, amantul fetei a venit in platoul emisiunii "CanCan TV" si a povestit cum a fost inselat acesta.

"Am vrut doar o aventura cu ea. Mi-a placut pana sa ajungem la pat, Ogica intra pe pagina ei de Facebook si vorbea in locul ei eram bulversat. M-a deranjat ca nu stiam cand vorbesc cu ea. Am fost cu ea in apartamentul lui Ogica. A fost un scandal intr-un club si ea era la o prezentare", a spus Alex..

 

El a venit sa povesteasca aceste lucruri deoarece Ogica l-a amenintat in nenumarate randuri. "M-ar deranja sa fiu in locul lui", a mai spus Alex. Acesta a spus ca Viespea sta cu Ogica doar pentru banii lui si pentru faptul ca barbatul ii asigura un trai mai mult decat decent.  "Ogica mi-a spus ca sunt nebun si ca am chemat paparazzi si ca vreau sa-mi fac reclama pe spatele lui. Ea nu m-a mai cautat in ultimele luni. Nu mi-am dorit sa am o relatie cu ea", a mai spus Alex.

 

Cassandra a intrat si ea in direct la "CanCan TV" perntru a clarifica situatia in care a intrat faca ca ea sa aiba nicio vina, cel putin asa sustine tanara: "Am ramas surprinsa ca face aceste dezvaluiri. Am avut o relatie cu Alex dar cand am venit in Bucuresti. Pe Ogica l-am cunoscut dupa ce m-am despartit de Alex, nu l-am inselat pe Ogica cu el". 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate