Dovada că Andra Voloș nu mai vrea să se împace cu Bogdan Mocanu. Ce a făcut fosta concurentă de la "Puterea Dragostei"?

Dovada că Andra Voloș nu mai vrea să se împace cu Bogdan Mocanu. A făcut un gest la care nimeni nu se aștepta și a postat imaginile pe instagram.


In articol:

Dovada că Andra Voloș nu mai vrea să se împace cu Bogdan Mocanu. Nu doar că a plecat din țară, ci acum, Andra Voloș a făcut un alt gest care dovedește că nu mai vrea să formeze un cuplu cu fostul concurent de la "Puterea Dragostei".

Citeste si: Bogdan Mocanu, mesaj sfasietor dupa ce Andra l-a parasit si a plecat in Italia: ''Nu implora pe nimeni sa...''

Dovada că Andra Voloș nu mai vrea să se împace cu Bogdan Mocanu. Ce a făcut fosta concurentă de la "Puterea Dragostei"?

Andra Voloș și Bogdan Mocanu s-au întâlnit la "Puterea Dragostei", treptat s-au îndrăgostit unul de celălalt și relația lor a continuat și după ce au ieșit din emisiune, cei doi fiind văzuți drept unul dintre cele mai solide cupluri formate în cadrul competiției. Ei bine, când lucrurile păreau că merg din ce în ce mai bine între ei, infidelitatea lui Bogdan Mocanu a dus la destrămarea relației.

După ce a aflat că a fost înșelată, Andra Voloș nu s-a ferit să recunoască cele întâmplate, iar acum, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a plecat la mama ei, în Italia. Ajunsă acolo, Andra Voloș pare că vrea să înceapă o nouă viață, departe de fostul ei iubit. Astfel, ea a renunțat la brățara pe care o purta la mână și care era un simbol al familiei.

"Am observat că brățara asta s-a rupt așa, de la sine, stă într-un fir de ață...așa că mai bine o ajutăm să se rupă de tot.", a spus Andra.

Andra Voloș, mesaj din avion: "Eu regret azi că..."

Andra Voloș, mesaj din avion. Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a părăsit România și a vrut să le transmită un mesaj prietenilor de pe instagram.

Andra Voloș, mesaj din avion. Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a luat decizia de a pleca din România pentru o perioadă. Aceasta s-a urcat în avionul cu destinația Italia, acolo unde se află familia ei. După o despărțire emoționantă pe aeroport, Andra a postat un clip video pe instagram în care se vede cât de mult a afectat-o separarea de cei dragi.

Citește continuarea aici.

Citeste si: Cum arată fratele Andrei Voloș? Cât de bine seamănă cei doi!

Dovada că Andra Voloș nu mai vrea să se împace cu Bogdan Mocanu. Ce mesaj a postat imediat după ce a aflat că a fost înșelată?

Informațiile potrivit cărora Andra Voloș și Bogdan Mocanu nu mai formează un cuplu i-au întristat pe fanii acestora. Ce mesaj a postat Andra pe instagram?

Andra Voloș și Bogdan Mocanu au trecut prin multe încercări de-a lungul timpului, iar acum se pare că relația lor este din nou în pericol. După ce două vloggerițe au dezvăluit că Bogdan Mocanu ar fi petrecut o noapte fierbinte cu Bia, Andra Voloș a postat pe contul de instagram mai multe fotografii care par să confirme separarea de Mocanu. 

Citește continuarea aici.

Dovada că Andra Voloș nu mai vrea să se împace cu Bogdan Mocanu. Dacă în urmă cu ceva timp părea că cei doi sunt pe punctul de a se împăca, asta după ce au mers împreună la terasă, acum, când Andra Voloș a plecat din țară și a renunțat și la brățara care era un simbol al relației cu Bogdan Mocanu, o posibilă împăcare pare tot mai departe.

Citeste si: Andra de la „Puterea Dragostei”, apariție neașteptată. Nimeni nu a mai văzut-o așa

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate