DOUA VEDETE de calibru DIVORTEAZA dupa 10 ani de casnicie!

"Cu inima plina de tristete am decis sa ne despartim", au scris cele doua vedete, care s-au casatorit pe 5 decembrie 2003.

Actrita americana Gwyneth Paltrow si cantaretul britanic Chris Martin, solistul trupei Coldplay, au anuntat marti ca s-au despartit, dupa ce in ultimii ani au dezmintit de mai multe ori zvonurile despre destramarea cuplului.

"Cu inima plina de tristete am decis sa ne despartim", au scris cele doua vedete, care s-au casatorit pe 5 decembrie 2003, intr-un mesaj comun, publicat pe site-ul actritei americane, goop.com.

Mesajul, intitulat "Despartire gandita indelung", este ilustrat cu o fotografie in care cuplul apare zambitor, pe o pajiste insorita si proaspat cosita."Am muncit din greu de peste un an, uneori impreuna, alteori individual, pentru a vedea ce mai era inca posibil pentru noi, dar am ajuns la concluzia ca, desi ne iubim foarte mult, vom ramane despartiti", au adaugat cele doua vedete.

Gwyneth Paltrow, in varsta de 41 de ani, si Chris Martin, in varsta de 37 de ani, spun ca vor fi "intotdeauna o familie (...). Dintr-un anumit punct de vedere, nu am fost niciodata asa de apropiati ca acum".

Cuplul are doi copii: o fiica, Apple, in varsta de 9 ani, si un fiu, Moses, in varsta de 7 ani.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate