Două infirmiere din Vaslui au dansat „găina”, îmbrăcate în uniformă de polițist. Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui a demarat o anchetă

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 nov 2022, 15:16

Două infirmiere din Vaslui au dansat „găina”, îmbrăcate în uniformă de polițist. Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui a demarat o anchetă

Sursa: Captură YouTube

Două infirmiere din Vaslui au dansat la nunta unei colege, îmbrăcate în uniformă de polițist. Imaginile au ajuns la Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui, iar lucrurile nu vor rămâne așa.

Două infirmiere din Vaslui au păstrat tradiția și au dansat „găina” la nunta unei colege, doar că nu oricum, ci îmbrăcate în uniformă de polițist. Acum, încearcă să se afle cum au intrat acestea în posesia uniformelor.

Două infirmiere din Vaslui au dansat la o nuntă, îmbrăcate în uniformă de polițist

Două infirmiere angajate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui au încins ringul de dans la nunta unei acolege, după ce au dansat „găina”.

Acestea erau îmbrăcate în uniforma de poliție, iar Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui a văzut imaginile cu pricina.

Conform Vremea Nouă, evenimentul a avut loc în acest weekend, sâmbătă, 5 noiembrie, la un restaurant din Vaslui. Motivul fericitului eveniment a fost reprezentat de un cuplu care a împlinit 25 de ani de căsătorie.

Spectacolul oferit de cele două infirmiere a durat aproximativ cinci minute, ba chiar au luat și bani pentru dansul pe care l-au efectutat, ceea ce pune imaginea Poliției într-o lumină proastă, deoarece, în tot acest timp, au fost îmbrăcate

în uniformele de poliție.

Citeste si: Cristina Cioran s-a despărțit de tatăl copilului ei, la câteva zile după ce a fost cerută de soție. Alex Dobrescu, fostul partener al vedetei, a făcut anunțul: ”Sunt fostul ei iubit”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Regulamentul nu permite ca uniforma de poliție să fie purtată de oricine și în orice împrejurare.

Așadar, este interzisă „purtarea, în orice situație, de către persoane neautorizate a uniformei de poliție sau a unor articole din compunerea uniformelor de poliție. Nerespectarea regulilor referitoare la ținută și portul uniformei de poliție atrage răspunderea juridică a polițistului, în condițiile legii”.

Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui va stabili de unde au acestea cele două uniforme

Faptul că uniformele de poliție nu pot fi purtate de oricine este menționat și în Ordinul nr. 152/2010 pentru modificarea Ordinului viceprim-ministrului, ministrului Administrației și Internelor nr. 236/2009 privind aprobarea Regulamentului pentru compunerea și portul uniformelor de poliție, precum și a Regulilor pentru aplicarea normelor privind echiparea polițiștilor.

„Cu privire la postarea apărută în spațiul public, pe o rețea de socializare, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui este abilitat să comunice următoarele: cele două persoane prezentate nu sunt angajate ale Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea de verificări urmând ca, la finalizarea acestora, sa fie dispuse măsuri legale”, a spus Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Citeste si: Gelozia lui Alex Bobicioiu pune piedici în relația cu Simina Loica. Ce „sfat” i-a dat iubitei sale pentru ca relația să meargă bine: „Ești prietenoasă cu alți băieți”

Dansul găinii are loc atunci când o femeie dansează cu o găină în fața nașilor de cununie ai mirelui și ai miresei, care trebuie să negocieze un preț, iar găina este o metaforă a viitorului femeii ca nevastă și ca o gospodină.

 

Taguri:

Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!