Doruk va descoperi secretul îngrozitor al mamei sale! Viața fraților Eren se va schimba miraculos! Aflați cum va reacționa Nebahat, astăzi, 6 martie, într-un nou episod dramatic din serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 mar 2023, 12:30
totul pentru familia mea Foto(7)

Doruk afla secretul mamei sale

Sursa: Captură KANAL D

Astăzi, în serialul Totul pentru familia mea, în viața celor trei frați, Omer, Emel și Asiye se întâmplă un miracol! Doruk află detalii cutremurătoare despre propria lui mamă și este profund îndurerat! Aflați cum va reacționa Nebahat pentru a primi iertarea fiului ei!

Producția Totul pentru familia, difuzată de luni până joi, la Kanal D, aduce în continuare în atenția telespectatorilor noi momente impresionante, situații dramatice puse în scenă de personaje bine conturate, ce trec prin grele încercări ale destinului la tot pasul.

Astăzi, în serialul Totul pentru familia mea, Doruk va descoperi secretul îngrozitor al mamei sale! Viața fraților Eren se va schimba miraculos

În noul episod dramatic din serialul

Totul pentru familia mea, cei trei frați, Omer, Emel și Asiye se vor bucură de o schimbare miraculoasă a vieții lor și vor trece într-o nouă etapă frumoasă și fericită, după multe necazuri trăite.

Citește și: Cum arăta superba Nebahat din serialul Totul pentru familia mea înainte de a recurge la operațiile estetice! Diferența e uluitoare! Iată ce aspect fizic uluitor avea celebra actriță Simge Selçuk la 19 ani! „Tinerețe rebelă”

După ce au fost alungați din coteț de malefică lor mătușa, Sengul, care a făcut tot posibilul să-i îndepărteze definitiv din viață ei și a copiilor ei, cei trei frați Eren au decis să își ia din nou viața în propriile mâini și să înfrunte noul obstacol împreună ținându-se strâns de mâna așa cum au făcut-o mereu, după dispariția părinților și a fratelui lor mai mare, Kadir.

Însă de data aceasta, în viața lor se va întâmpla un miracol, deoarece în sfârșit va ieși soarele și pe strada lor și vor putea să se bucure de tot ceea ce nu au avut până acum. Aceștia nu vor uită niciodată tot răul îndurat din cauza mătușii lor, Sengul, însă nu vor renunța la verii lor, Aybike și Ogulcan.
Pe de altă parte, cele trei aliate, Nebahat, Suzan și Ayla se

vor bucură împreună de marea reușită împotriva lui Akif, pe care l-au lăsat fără avere.

„Fetelor, ridic paharul în cinstea distrugerii lui Akif!”, spune Nabahat, fără să își imagineze însă ceea ce o va aștepta în curând.

Pentru Sengul coșmarul geloziei va continuă, deoarece îi va întâlni pe Orhan și pe noua lui iubita. Fără să stea pe gânduri, această se va năpusti cu furie asupra fostului ei soț, căruia îi va cere socoteală pentru că și-a abandonat cei doi copii și a plecat să își refacă viață alături de altă femeie.

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Între timp, Akif va scapă din închisoare, își va readuna forțele și va reveni în față fostei sale soții, pe care o va amenință subtil că îi va pregăti o răzbunare pe măsură atacului ei viclean.

Akif: Ai grijă, Nebahat! Să nu se întoarcă roată și să te lovească și pe tine! Ai grijă!

Nebahat: Pleacă! Să nu te mai văd pe aici!

Însă fiul lor Doruk va ascultă din umbră conversația părinților săi și va descoperi cu durere în suflet secretul teribil pe care îl ascundeau aceștia despre cumplitul deces al lui Resul. Tânărul va fi extrem de dezamăgit de propria lui mama.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Sevgi va lua o decizie radicală care ar putea sa schimbe viața nepoților ei! Ömer este măcinat de regrete! „Știi ce doare cel mai tare? Ca frate mai mare, nu pot face nimic!”

„Tu l-ai ucis pe unchiul Resul?”, spune Doruk, în lacrimi.

Citește și: La mulți ani, Doruk! Iată câți ani a împlinit carismaticul actor Onur Seyit Yaran și ce mesaj uluitor i-a transmis Su Burcu Yazgı Coşkun, partenera lui de platou, din serialul Totul pentru familia mea!

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?