Dorinta lui Gigi Becali s-a indeplinit! A reusit sa iasa in afara gratiilor

Cand nici nu mai spera sa iasa din inchisoare, iata ca dorinta lui Gigi Becali s-a indeplinit. Nu a iesit, insa, pentru operatia de hernie de disc, asa cum era de asteptat, ci pentru un cu totul alt motiv.

Dupa aproape un an de cand este incarcerat si peste 15 cereri de permisie, toate respinse, Gigi Becali a reusit sa iasa astazi in afara gratiilor de la penitenciarul Poarta Alba.

Cum "nasul, la nevoie se cunoaste", salvarea lui Becali a venit de la Hagi. Latifundiarul din Pipera a inceput prima sa zi de munca la Academia de Fotbal a lui Gheorghe Hagi.

Apropiatii lui spun  ca latifundiarul a muncit intr-o cladire de birouri iar asta pentru ca starea lui de sanatate nu ii permite sa lucreze pe teren. Ceilalti detinuti au lucrat de zor la intretinerea curtii, insa Gigi Becali nu a fost deloc zarit. Datorita cunostintelor in fotbal, cel mai probabil patronul Stelei are functia de consilier in cadrul Academiei.

Sa fi rasarit oare soarele si pe strada lui Gigi Becali? Vestile bune pentru el nu se termina aici! A obtinut de la penitenciar o permisie de o zi, in luna mai, ca sa isi poata vedea familia.

Becali ar putea sa-si vada fetele, sotia si mama mult mai devreme de ziua permisiei. Fiind o institutie privata, familia lui Becali ar putea veni oricand la Academia de Fotbal.

Angajatii Academiei Gheorge Hagi si-au luat masuri de precautie, ca nu cumva Becali sa fie vazut. Pana si copiii care au venit la antrenamente au fost lasati de parinti la poarta, si nu au mai intrat cu masina in curte, ca de obicei.

Desi reprezentantii Penitenciarului Poarta Alba nu au dat nicio declaratie cu privire la Gigi Becali, apropiatii lui spun ca omul de afaceri va lucra de luni pana vineri la Academia Gheorghe Hagi, 8 ore pe zi.
##VIDEO110618##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate