Dorin Cioaba: "Familia mea vrea sa ceara ajutor de la stat pentru factura de la spitalul din Antalya"

Dorin Cioaba: Familia mea vrea sa ceara ajutor de la stat pentru factura de la spitalul din Antalya

Fiul lui Florin Cioaba spune ca unitatea medicala e emis o factura de 350.000 de dolari pentru spitalizare si operatie, suma pe care el si familia lui nu o pot acoperi.

 Dorin Cioaba a mai spus ca nu poate ridica trupul tatalui sau de la morga spitalului decat atunci cand factura va fi platita.

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a incetat din viata duminica, la varsta de 58 de ani, in spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, unde medicii ii montasera, vineri, un dispozitiv care sa-i ajute inima sa pompeze sange, au declarat, apropiati ai familiei.

Informatia a fost confirmata de rudele lui Cioaba, care au precizat ca acesta a fost declarat decedat la ora 11.10, cauza fiind un stop cardio-respirator.

Apropiati ai familei au declarat ca trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba va fi adus in tara in cursul zilei de luni, in functie de incheierea formalitatilor la Ambasada Romaniei din Turcia, transportul urmand sa fie facut cu un avion privat.

Rudele lui Cioaba aflate la spitalul din Antalya au contactat deja o firma locala de servicii funerare, care ar urma sa se ocupe inclusiv de documentele necesare si de asigurarea transportului pana la resedinta din Sibiu a "regelui" romilor, au mai spus sursele citate.

Potrivit acelorasi surse, o parte a rudelor lui Florin Cioaba se vor intoarce duminica in tara, tot cu avionul, in vederea pregatirilor pentru inmormantare.

In demersurile pentru repatrierea lui Florin Cioaba se implica si personalul din Ambasada Romaniei la Ankara si din Departamentul Afaceri Consulare din Centrala MAE de la Bucuresti, la solicitarea de asistenta venita din partea membrilor familiei. ( sursa Mediafax )

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate