Donald Trump și Melania Trump, confirmați cu coronavirus. Cum se simt cei doi?

,
donald trump si melania trump coronavirus
Donald Trump și Melania Trump[Sursa foto: Instagram]

Printr-un mesaj postat pe contul său de Twitter, președintele SUA Donald Trump a anunțat că el și soția acestuia au fost confirmați cu noul coronavirus.


In articol:

Deși multă vreme a negat existența virusului și chiar a afirmat în repetate rânduri că situația, la nivel mondial, nu este atât de gravă precum este prezentată în presă, acum, președintele Donald Trump a confirmat că el și soția acestuia, Melania Trump, au fost testați pozitiv cu noul coronavirus.

Care este starea de sănătate a celor doi în prezent?

Donald Trump și Melania Trump au anunțat că au coronavirus

În plină campanie electorală, Donald Trump a dezvăluit că este infectat cu coronavirus. Președintele SUA a făcut anunțul printr-un mesaj pe Twitter.

"În această seară, Prima Doamnă și cu mine am fost testați pozitiv la COVID-19. Vom începe carantina și recuperarea imediat. Vom trece prin asta împreună.", este mesajul pe care Donald Trump l-a postat pe Twitter.

Suspiciunile că ar putea fi infectat cu coronavirus au apărut după ce Hope Hicks, una dintre cele mai apropiate colaboratoare ale lui Donald Trump, a fost testată pozitiv cu COVID-19. La scurt timp după ce Hope Hicks a primit diagnosticul, Donald Trump și Melania Trump și-au făcut analizele și s-au izolat, așteptând rezultatele testelor. Hope Hicks l-a însoțit pe Donald Trump la dezbaterea pe care a avut-o cu Joe Biden la Cleveland, în Ohio. Astfel, aceasta s-a aflat la bordul Air Force One alături de cuplul prezidențial.

Până la momentul actual, medicul lui Donald Trump nu a dat foarte multe informații despre starea acestuia de sănătate și nici nu a precizat dacă se confruntă cu simptomele noului coronavirus, însă a anunțat că atât președintele SUA, cât și soția acestuia, Melania Trump, se simt bine și că urmează să rămână izolați la Casa Albă.

Mai mult decât atât, medicul lui Donald Trump a anunțat că acesta va continua să își îndeplinească sarcinile fără întrerupere, ceea ce înseamnă că starea de sănătate a președintelui este una bună în prezent.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Panica la Casa Alba! S-au tras focuri de arma! Ce s-a intamplat cu Donald Trump VIDEO

Date alarmante de la Agenția Europeană a Mediului: fumatul pasiv, poluarea, statul la soare și azbestul cauzează 10% din cancerele din lume

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Anthony Fauci a facut anuntul! Cand va putea fi utilizat vaccinul contra Covid-19

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies