Clipe grele pentru Donald Trump! Fostul său șef de campanie a încercat să se sinucidă

,
Donald Trump
Donald Trump primește o veste proastă înainte de alegeri

Donald Trump trece prin momente grele înainte de alegerile prezidențiale din SUA, unde se va confrunta cu candidatul democrat Joe Biden.


In articol:

Brad Parscale, fostul șef de campanie al lui Donald Trump, a fost spitalizat, după ce soția acestuia a avertizat poliția că amenință că se sinucide, potrivit AFP.

Soția lui Brad Parscale a declarat că soţul ei era ”înarmat, că are acces la mai multe arme de foc din reşedinţa lor şi că acesta ameninţa să-şi facă rău”, a precizat DeAnna Greenlaw, poliţistă de la Fort Lauderdale, citată de CNN.

Fostul șef de campanie al lui Donald Trump, Brad Parscale, a fost înlăturat din funcție cu 4 luni înainte de alegerile prezidențiale din pricina scăderii în sondaje a președintelui SUA.

Brad Parscale a părăsit funcția de șef de campanie al lui Donald Trump după mitingul președintelui SUA din Tulsa, Oklahoma. Trump a fost foarte criticat din pricina discursului la acea ieșire publică, iar participarea la reuniune a fost slabă. În ciuda înlăturării din funcție, Brad Parscale a rămas un membru important al echipei de campanie a președintelui SUA.

Donald Trump si Brad Parscale
Donald Trump si Brad Parscale, fostul lui sef de campanie

Donald Trump, luptă grea cu Biden pentru un nou mandat

Donald Trump va avea o luptă foarte dificilă cu candidatul democrat la alegerile prezidențiale, Joe Biden.

În sondaje, Donald Trump era depășit cu 8 procente de către Joe Biden, însă victoria în alegerile prezidențiale din SUA nu se obține la votul popular, ci prin sistemul Colegiului electoral.

Donald Trump a redus, recent, din diferență în state cheie față de Biden, iar lupta s-ar putea dovedi extrem de strânsă.

La alegerile prezidențiale americane de acum 4 ani Donald Trump a pierdut la votul popular, dar a câștigat în mai multe state cheie și a devenit președintele SUA. Trump s-a luptat la alegerile prezidențiale din 2016 cu Hillary Clinton, fost secretar de stat al SUA și soția lui Bill Clinton, fost președinte.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Vaccin anti coronavirus, disponibil in Europa pana la sfarsitul anului. Cui i s-ar administra cu prioritate

Americanii își vând Constituția: A fost scoasă la licitaţie pentru 15-20 milioane de dolari

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Panica la Casa Alba! S-au tras focuri de arma! Ce s-a intamplat cu Donald Trump VIDEO

Remdesivir, medicamentul contra Covid-19 promovat si de Donald Trump, ajunge in Romania!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies