Doliu la Dinamo! A murit în timp ce clubul e în prag de faliment!

,
Sigla Dinamo
Dinamo, în doliu[Sursa foto: realitateasportiva.net]

O legendă a clubului Dinamo, Veneriu Tătaru, a încetat din viață. Anunțul a fost făcut pe Facebook.


In articol:

"VOLEI. Fostul mare antrenor Veneriu Tătaru s-a stins din viață!
Clubul Sportiv Dinamo deplânge trecerea la cele veșnice a unuia dintre cei mai valoroși antrenori din voleiul românesc. Veneriu TĂTARU s-a stins ieri din viață, la vârsta de 78 de ani.
Născut pe 5.11.1941 la București, Veneriu Tătaru și-a desfășurat întreaga carieră la Clubul Sportiv Dinamo.

Activitatea sa profesională a fost legată de formarea și promovarea juniorilor, rezultatele sale fiind remarcabile. Timp de aproape 30 de ani a descoperit și șlefuit zeci de sportivi valoroși, începând cu Marian Păușescu, Dan Drăgușin, Daniel Rădulescu, Mihai Slabu, Emilian Vrâncuț, Gheorghe Zanfir, Robert Dinu, Ovidiu Bălan, Adrian Nicolae, Eduard Chermeș, Mihai Popescu.
În echipa CS Dinamo care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1981 patru jucători au fost formați și promovați de el: Păușescu, Slabu, Vrâncuț și Zanfir.
Pe final de carieră, Veneriu Tătaru a antrenat echipa de seniori, cu care a câștigat o Cupă a României. A fost antrenor emerit.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!", a fost anunțul făcut de clubul Dinamo pe pagina de Facebook.

Sigla Dinamo
Dinamo, în doliu[Sursa foto: realitateasportiva.net]

Echipa de fotbal Dinamo intră în faliment?

Decesul legendarului antrenor de volei al lui Dinamo Veneriu Tătaru vine în momentul în care echipa de fotbal, desprinsă din CS Dinamo, se confruntă cu mari probleme financiare.

Echipa de fotbal Dinamo București, care a fost patronată de Ionuț Negoiță, a fost preluată recent de un grup de investitori spanioli conduși de Pablo Cortacero.

Presa sportivă scrie, însă, de faptul că jucătorii au mai multe restanțe salariale, iar noul management a adus jucători spanioli și nu numai pe salarii foarte mari. Numeroase glorii ale lui Dinamo, printre care și Cornel Dinu, se tem ca Dinamo să nu intre în faliment.

"De la dezastrul decimator al „Dinamoului” lui Nevoiță, la o posibilă sinucidere „tratado en la bodegas”", scrie Cornel Dinu într-un editorial pentru fanatik.ro.

Și fostul președinte al lui Dinamo Mircea Stoenescu se teme de un posibil faliment al lui Dinamo. Echipa alb-roșie a mai fost în prag de faliment și în perioada patronatului lui Ionuț Negoiță, iar suporterii alb-roșii au strâns bani pentru a o salva pe Dinamo.

„Acești copilași veniți de nu-știu-unde s-au pripășit pe la noi prin bătătură, au niște CV-uri grozave, Manchester City, Vasco de Gama, Flacăra Roșie Ursu-din-Pădure, dar ei sunt niște păcălici. Acum, la vârsta mea, le-aș recomanda doar atât: să-și facă bocceluța și să plece înapoi de unde au venit, unde or vedea cu ochii.

Vă rog politicos, un singur titlu să puneți la prestația lui Dinamo și chiar la discursul meu: «Râșilor! Râșilor, plecați din România! Ați făcut istoria frumoasă a acestei echipe să se umple de rușine»", a declarat Mircea Stoenescu, citat de prosport.ro.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Țara care vrea să cumpere vaccinurile anti-COVID dezvoltate de Rusia şi China

Viktor Orban refuză banii din PNRR-ul Ungariei, dacă UE pune condiții privitoare la legea anti-LGBT

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

Gica Popescu a facut dezvaluiri tulburatoare, in cadrul emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”, difuzata de Kanal D! „M-am prabusit pe scaun si am inceput sa plang in hohote”

Primarul oraşului Călăraşi a murit! Edilul era infectat cu COVID-19

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies