Doliu în România! A murit Liviu Pop! A fost executat în stil mafiot! L-au împușcat mortal și i-au abandonat trupul lângă o pădure

Decesul lui Liviu Pop a șocat România. Acesta a fost găsit mort lângă o pădure, fiind executat în stil mafiot.

"Avem, din nefericire, încă o veste tristă! Un coleg de-al nostru, Liviu Pop, a fost ucis în timp ce încerca să prevină o tăiere ilegală pe raza Ocolului Silvic Strâmbu Băiuț din cadrul Direcției Silvice Maramureș.

Întregul colectiv al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva transmite condoleanțe și este alături de familia îndurerată!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Mai jos redăm comunicatul Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva:

Liviu Pop, pădurar în cadrul Direcției Silvice Maramureș, a fost ucis miercuri seara, în timp ce încerca să împiedice tăierea ilegală de arborii dintr-o pădure propritate privată pentru care Ocolul Silvic Strâmbu Băiuț aigura servicii de pază.

Din primele informații, pădurarul Liviu Pop a fost împușcat mortal, iar corpul acestuia, abandonat într-o vale, prezintă numeroase urme de agresiune fizică. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș și polițiștii fac cercetări la fața locului.

Liviu Pop avea 30 de ani, era angajat al Direcției Silvice Maramureș de șapte ani, era căsătorit și avea trei copii.

La fața locului, s-a deplasat de urgență directorul general al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva, Gheorghe MIHĂILESCU, care a transmis un mesaj de condoleanțe.

Acesta este al doilea angajat al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva ucis în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, respectiv paza pădurii, după ce în urmă cu o lună un alt pădurar, Răducu Gorcioaia, angajat al Ocolului Silvic Pașcani, din cadrul Direcției Silvice Iași, a fost ucis de trei persoane surprinse în timp ce tăiau ilegal arbori.

Cazurile de agresiune la adresa personalului silvic din cadrul Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva s-au menținut la un nivel înalt în ultimii cinci ani, pe fondul întăririi măsurilor de prevenire și combatere a tăierilor ilegale și preluare în pază a unor păduri private care nu aveau asigurate servicii silvice.

De la începutul acestui an s-au înregistrat 16 cazuri de agresiune asupra personalului silvic al Romsilva care asigură paza fondului forestier administrat, iar între 2014 și 2018 au avut loc alte 168 de cazuri de agresiuni asupra personalului Romsilva care asigura paza pădurilor, în numeroase cazuri fiind necesară spitalizarea, în urma rănilor grave suferite", a fost mesajul publicat de către Regia Națională a Pădurilor - Romsilva pe pagina de Facebook.

Liviu Pop avea 30 de ani, era căsătorit și avea 3 copii. 

Citeste si: Tamara Buciuceanu Botez a murit

Citeste si: Cui i-a rămas averea Tamarei Buciuceanu! Actrița nu a avut copii și a decis să i-o lase toată lui

Citeste si: A pierdut lupta cu cancerul! O celebră actriță a murit la doar 55 de ani

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate