Doliu în politică: A murit liderul PSD Dumitru Văduva! Un accident cumplit i-a curmat viața pe o șosea din Bulgaria!

,
Dumitru Văduva

Dumitru Văduva a decedat

[Sursa foto: realitateadebraila.net]

Consilierul PSD Dumitru Văduva a murit într-un accident rutier cumplit. Dumitru Văduva avea 71 de ani.

Consilierul județean PSD Dumitru Văduva, în vârstă de 71 de ani, a decedat în urma unui accident rutier produs în Bulgaria, în regiunea Burgas. Liderul PSD se afla în mașină cu soția lui și cu o altă familie de prieteni. Aceștia se îndreptau spre Istanbul, plecând, cel mai probabil, în vacanță.

Mașina lui Dumitru Văduva, Kia Sportage din 2014, era condusă de un prieten al politicianului, în vârstă de 62 de ani, informează romaniatv.net. în timp ce social-democratul se afla pe scaunul din dreapta, iar soțiile celor doi pe bancheta din spate.

Dumitru Văduva se afla în dreapta șoferului, în timp ce soțiile celor doi se aflau pe bancheta din spate a automobilului.

Singurul decedat în urma accidentului grav este Dumitru Văduva. Șoferul a fost rănit, dar nu a avut nevoie de spitalizare. Soția șoferului, în vârstă de 60 de ani, a fost rănită și ea, dar nu e în pericol de moarte, având o fractură de pelvis.

Dumitru Văduva a murit

Dumitru Văduva a murit!

[Sursa foto: fanatik.ro]

Dumitru Văduva, care era proprietarul mașinii, a decedat în urma accidentului. El a fost transportat de urgență la spital, suferind în urma accidentului mai multe politraumatisme. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viața, politicianul a decedat ulterior.

Soția lui Dumitru Văduva, în vârstă de 68 de ani, a fost și ea rănită grav în urma accidentului. Ea se afla pe banchetă, chiar în spatele soțului ei și ar fi suferit o rană abdominală și o alta la nivelul pieptului.

Potrivit presei din Bulgaria, citată de romaniatv.net, femeia s-ar afla internată la spitalul universitar din Burgas.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Tragedia care i-a marcat copilăria lui Teodor Meleșcanu! Puțină lume știe câtă suferință a îndurat! Ce i s-a întâmplat când avea numai 12 ani

În vremea oltenilor la Palatul Victoria crescu șomajul în județele lor de baștină

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

"De ce nu v-au dorit românii?" Teodor Meleșcanu a explicat eșecul de la cele două alegeri prezidențiale

Are Teodor Meleșcanu vreo legătură cu sinuciderea lui Marin Ceaușescu, fratele lui Nicolae Ceaușescu? Politicianul a lămurit misterul!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies