Doliu în muzica populară. Soția unui îndrăgit interpret a murit! S-a stins din pricina unei boli cumplite

,

Tiberiu Ceia, un îndrăgit interpret de muzică populară, se află în doliu. Soția artistului de 79 de ani a murit din pricina unei boli cumplite.


In articol:

Anca Ceia, de profesie cadru didactic, a pierdut lupta cu boala necruțătoare și a decedat într-un spital din Timișoara. Îndrăgitul interpret de muzică populară se pregătește acum să își înmormânteze soția.

Înmormântarea Ancăi Ceia va avea loc vineri, 5 octombrie, în municipiul Timișoara, acolo unde soții Ceia au trăit mai bine de 5 decenii.

Doliu în muzica populară. Soția lui Tiberiu Ceia a murit

Soții Ceia erau căsătoriți de 52 de ani. Tiberiu Ceia e nevoit, în urma tragediei, să treacă prin momente foarte grele, la o vârstă înaintată, 79 de ani.

Anca și Tiberiu Ceia au avut împreună un băiat, Cristian. Acesta are acum 50 de ani și trăieşte de 22 ani în Statele Unite ale Americii, în California. Cristian Ceia este căsătorit în SUA cu o americancă, având împreună cu aceasta o fetiţă, pe nume Julia. Julia este și ea destul de mare, urmând să împlinească în luna noiembrie 20 ani.

"În primul rând, am fost doi prieteni foarte buni care se iubeau. Şi, în timp, am ajuns la concluzia că nu putem trăi unul fără altul, că ne completăm. Eram înţelepţi amândoi, dar mai ales soţia mea.

Ea era cea care menţinea balanţa. Dacă vedea că eu am o perioadă dificilă şi nu putea să mă ajute din prima, mă lăsa în apele mele. Iubirea noastră din tinereţe s-a transformat într-o prietenie ce nu poate fi spulberată. Aşa că prietenia şi înţelepciunea, mai ales a femeii, sunt ingredientele ce ţin o căsnicie", declara Tiberiu Ceia în aprilie 2012, pentru revista "Taifasuri".

Citeste si: Tragedie în Capitală. O tânără s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc! Ce s-a întâmplat când un bărbat a încercat să o salveze

Citeste

si: Doliu în lumea fotbalului, înainte de derby-ul FCSB- Dinamo! A murit Rică! Prima reacție a lui Mihai Stoica

Citeste si: Mihai Constantinescu si-a revenit! Informatii de la apropiatii familiei

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Doliu în lumea fotbalului, înainte de derby-ul FCSB - Dinamo! A murit Rică! Prima reacție a lui Mihai Stoica

Refuzat de PSD, Nicolae Ciucă se întoarce cu 'căciula-n mână' către USR

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Doliu în muzică! O artistă celebră în toată lumea a murit! De ce boală cumplită suferea

Tragedie în Capitală. O tânără s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc! Ce s-a întâmplat când un bărbat a încercat să o salveze

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies