Doliu în lumea muzicii! A murit Marius Baiazid, după o luptă cu o boală nemiloasă

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 16 iun 2024, 17:50

Doliu în lumea muzicii! A murit Marius Baiazid, după o luptă cu o boală crâncenă

Sursa: Facebook Marius Baiazid

Doliu în lumea muzicii lăutărești. Marius Baiazid s-a stins din viață duminică, după ce a luptat cu o boală necrțătoare.

Cunoscutul lăutar, Marius Baiazid, s-a stins din viață duminică, după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare.

A murit lăutarul Marius Baiazid

Bărbatul se afla internat la Spitalul Municipal din Capitală, acolo unde a și trecut în neființă. Apropiații sunt în stare de șoc și încă nu le vine să creadă că o astfel de tragedie a avut loc, mai ales că toți sperau că mai devreme sau mai târziu, Marius Baiazid se va face bine.

„Cine dorește să și ia rămas bun de la tata, va fi ținut 2 nopți la Biserica Soborul Maicii Domnului zona Titan aleea barajul Rovinari mâine va fi adus!”

În urmă cu doar 4 zile, fiul lui Marius Baiazid, Alex, a transmis un mesaj pe pagina personală de Facebook, acolo unde a venit cu o rugăminte pentru fani, povestind totodată ce se întâmplă cu tatăl său, dar și care este starea lăutarului. 

„Am o rugăminte la toți prietenii noștri! Tatăl meu este într-o stare foarte gravă multi dintre voi știți! Știu ca este iubit de foarte multă lume și ne da putere să știm lucrul ăsta! Dar rugămintea mea este să numai sunați fraților la spitalul municipal toată ziua și să vă certați cu doctorii pentru ca am ajuns să ne bată obrazul ca sună X y și țipă pe la telefoane! Credeți mă ca suntem foarte supărați pentru situația asta și nu am vrut să postez nimic dar nu știu cine sună toată ziua și se ceartă

pe la telefoane!

despre el sunați și voi apropiați de ai noștri nu doctori pentru ca destul îi stresăm noi toată ziua! Momentan este la fel cum a fost și acum 7 zile nu s a schimbat nimic dacă se va schimba și își va reveni am să anunț eu sau frații mei sau mama mea și veți afla!”, a transmis fiul bărbatului, Alex Baiazid, în urmă cu doar 4 zile. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

Mesajele de condoleanțe au curs pe internet după moartea artistului

Mesajele de condoleanțe pentru regretatul lăutar continuă să curgă pe pagina de Facebook:

„Dumnezeu să te odihnească prietenul meu, colegul meu, fratele meu de mici copii.  Am cântat împreună ani mulți. Nu pot să cred, prea devreme prieten drag”, a scris un apropiat al lăutarului, pe internet.

„Dumnezeu să-l odihnească în pace și liniște”, „Și totuși, atât de tânăr?”, „Nu îmi revin”, „Dumnezeu sa te ierte om bun și frumos prea devreme mult prea devreme ai plecat dintre noi n am sa te uit niciodată!” sunt

câteva dintre mesaje.

Citește și: Veste tragică în lumea sportului! Matija Sarkic a murit în a doua zi de Euro, după ce a jucat impecabil în meciul Belgia-Muntenegru. Tânărului portar i s-a făcut rău în camera de hotel

Marius Baiazid a fost un nume de referință în muzica lăutărească, fiind apreciat pentru talentul și dedicarea sa. Vestea trecerii sale în neființă a lăsat un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut și l-au admirat.

Drum lin spre cer, Marius Baiazid!