Doliu în lumea hollywood-ului! A murit starul „Grease”, Olivia Newton-John. Boala incurabilă pe care o avea a doborât-o

Author: Lavinia Medrea

Olivia Newton-John, cântăreața australiană a cărei voce și frumusețe au făcut-o una dintre cele mai mari vedete pop ale anilor '70 și a fermecat generații de spectatori în filmul de succes „Grease”, a murit luni, potrivit unei declarații a soțului ei. Ea avea 73 de ani.

Olivia Newton-John s-a stins din viață liniștită în această dimineață, în casa ei din sudul Californiei, înconjurată de familie și prieteni. Rugăm pe toată lumea să respecte intimitatea familiei în aceste momente foarte dificile”, a scris soțul ei, John Easterling, pe contul de Instagram al cântăreței. „Olivia a fost un simbol al triumfurilor și al speranței timp de peste 30 de ani, împărtășind călătoria ei cu cancerul la sân.

Citeste si: Olivia Newton-John a murit. Celebra cântăreață și actriță s-a stins din viață la 73 de ani

Cântăreața a dezvăluit în septembrie 2018 că se trata de cancer la baza coloanei vertebrale. A fost al treilea diagnostic de cancer al ei, după luptele cu cancerul de sân de la începutul anilor '90 și din 2017, relatează CNN.

A murit Olivia Newton-John. Actrița a pierdut lupta cu cancerul

Născută în Cambridge, Anglia, în 1948, Olivia Newton-John s-a mutat cu familia ei în Melbourne, Australia, când avea cinci ani. După ce a câștigat un concurs de talente la o emisiune TV, „Sing, Sing, Sing”, în adolescență a format un grup de fete și a început să apară în emisiuni săptămânale de muzică pop în Australia.

Citeste si: Sotia lui John Travolta, Kelly Preston a murit

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Olivia Newton-John a înregistrat primul ei single în Anglia în 1966 și a înregistrat câteva hituri internaționale, dar a rămas în mare parte necunoscută publicului din SUA până în 1973, când „Let Me Be There” a devenit un hit de top 10 atât în topurile de muzică contemporană pentru adulți, cât și în cele country.
 A urmat o serie de hituri pe locul 1, inclusiv „I Honestly Love You”, „Have You Never Been Mellow” și „Please Mr.

Please. Please”, apoi a venit „Grease”, care a fost filmul cu cele mai mari încasări din 1978 și a devenit un fenomen cultural de durată.

Olivia Newton-John s-a luptat și cu cancer la sân

Olivia Newton-John s-a confruntat cu mai multe necazuri și tragedii. Diagnosticul de cancer la sân a forțat-o să amâne și să anuleze mai multe turnee.

În 2005, iubitul de atunci al lui Newton-John, Patrick McDermott, a dispărut în mare în timp ce se afla într-o excursie de pescuit în largul coastei Californiei. El nu a fost găsit niciodată- un mister nerezolvat care a bântuit-o pe cântăreață ani de zile.

„Este foarte greu să trăiești cu asta”, a declarat ea, pentru Larry King de la CNN, în 2006.

„Este probabil cel mai greu lucru pe care l-am trăit vreodată, și am trecut prin multe lucruri”, a continuat regretata artistă.

Deși profilul carierei sale s-a diminuat în ultimii ani, Olivia Newton-John nu a încetat niciodată să înregistreze și să cânte. Printre cele mai importante apariții ale sale se numără aparițiile ca invitată în emisiunea „Glee”, „Summer Nights” la Flamingo Las Vegas și „You Have to Believe”, înregistrat împreună cu fiica ei, Chloe.

„Îmi place să cânt, este tot ce știu să fac”, a declarat ea, pentru CNN, în 2017. „Asta e tot ce am făcut de când aveam 15 ani, așa că e viața mea. Mă simt foarte recunoscătoare că încă o pot face și că oamenii încă vin să mă vadă”.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!