DOLIU in lumea filmului! Un mare actor s-a stins din viata. Ai ras si tu la filmele lui FOTO

DOLIU in lumea filmului! Un mare actor s-a stins din viata. Ai ras si tu la filmele lui FOTO

Doliu in lumea filmului!

Actorul britanic de comedie Mel Smith, protagonistul unor seriale de mare succes din anii '70-'80 si celebru pentru colaborarile sale cu Rowan Atkinson ("Mr. Bean"), a decedat vineri, in urma unui infarct miocardic, a anuntat agentul de presa al artistului.

 

Mel Smith, care a murit vineri, la varsta de 60 de ani, a fost o sursa de inspiratie pentru o generatie de actori de comedie din Marea Britanie.

 

El a devenit celebru datorita show-urilor "Not The Nine O'clock News" si "Alas Smith and Jones", care s-au bucurat de o imensa popularitate in Marea Britanie. De asemenea, el este cunoscut si ca regizor al filmelor "Bean - O comedie dezastru/ Bean" si "The Tall Guy", din distributia carora a facut parte actorul Rowan Atkinson, cunoscut pentru celebrul sau personaj, Mr. Bean.

 

"Inca nu pot sa cred ca s-a intamplat asa ceva", a declarat Griff Rhys Jones, partenerul lui Mel Smith din cele mai cunoscute show-uri TV in care a jucat regretatul artist.

 

"Pentru toti cei care l-au cunoscut, Mel a fost o forta. A fost un domn si un erudit, un jucator si un spirit", a mai spus Griff Rhys Jones.

 

Cei doi au infiintat Talkback, o casa de productie independenta care a realizat multe comedii de succes, intre care si seria "Ali G", care l-a facut celebru pe actorul Sacha Baron Cohen. Compania Talkback a fost preluata de Pearson TV in anul 2000, pentru 95 milioane de dolari.

 

Sursa: Mediafax.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate