Doliu în familia Simonei Halep! Bunica tenismenei s-a stins din viață. Mesajul sfâșietor postat de sportivă pe rețelele de socializare

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 22 dec 2023, 03:45

Simona Halep a anunțat decesul bunicii sale

Sursa: Instagram

Simona Halep trece prin momente grele. În urmă cu puțin timp, tenismena a anunțat că bunica sa a trecut la cele veșnice.

În urmă cu puțin timp, Simona Halep a transmis un mesaj trist pe pagina oficială de Instagram. Sportiva a anunțat decesul bunicii sale, Maia. 

Simona Halep a anunțat decesul bunicii sale

Simona Halep trece prin momente extrem de grele, în urmă cu câteva minute a postat pe pagina de Instagram un mesaj sfâșietor, prin care anunța decesul bunicii sale, Maia.

Alături de o poză în care apare lângă cei doi bunici din partea tatălui, Simona Halep a publicat și următorul mesaj:

„Maia, ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o. Să ai drum lin spre viață veșnică! Papule, ai grijă de ea!”, a scris Simona pe rețelele de socializare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bunicul jucătoarei s-a stins din viață în 2017, cu doar câteva ore înaintea întâlnirii dintre Simona și Donna Vekic, din turul al doilea al turneului WTA de la Indian Wells din martie 2017.

„Astăzi începe cel mai greu meci al vieții mele: lupta pentru adevăr”

Simona Halep și-a arătat pasiunea și iubirea pe care o are față de tenis, însă procesul de dopaj i-a umbrit cariera, dar aceasta se apără de acuzațiile de dopaj.

Aceasta a susținut în nenumărate rânduri că nu a vrut niciodată să trișeze și că este nevinovată. Aceasta este pregătită să își susțină nevinovăția, alături de avocații ei, pentru a se întoarce cât mai repede pe terenul de tenis și pentru a reîncepe antrenamentele.

„Astăzi începe cel mai greu meci al vieții mele: lupta pentru adevăr. Am fost informată că am testat pozitiv la o substanță numită Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică. E

cel mai mare șoc din viața mea.

De-a lungul carierei mele, ideea de a trișa nu mi-a trecut nici măcar o dată prin minte, întrucât e complet opusă valorilor cu care am fost educată. Să înfrunt o situație atât de nedreaptă, mă simt confuză și trădată. 

Voi lupta până la final pentru a demonstra că nu am ingerat substanța în cunoștință de cauză și am încredere că, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală.

Nu e vorba despre titluri sau despre bani. E vorba despre onoare și despre povestea de dragoste pe care am construit-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, a declarat Simona Halep, la puțin timp după aflarea rezultatului antidrog, potrivit  sport.ro.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!