Doliu in cinematografia din Turcia! S-a stins din viata unul dintre cei mai apreciati actori de teatru si film! Tragica veste a cutremurat intreaga breasla! Iata ce reactii au avut actori celebri in mediul online!

Cinematografia din Turcia a pierdut unul dintre cei mai talentati si apreciati actori.

Actorul Tarık Ünlüoğlu, cunoscut publicului din Romania, din serialul "In bataia inimii", unde a interpretat magistral, timp de 139 de episoade, rolul Ünal Kaplan, s-a stins din viață pe 1 octombrie, la varsta de aproape 62 ani, in urma unei suferinte mari cauzata de cancer pulmonar extrem de agresiv.

Tarık Ünlüoğlu a absolvit Facultatea de Teatru din Ankara si a avut un parcurs de exceptie in cariera sa. A jucat în 11 seriale, 12 filmesi 22 piese de teatru.

Citeste si: Actorii din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", surprinsi la spatele camerelor se filmat! Iata ce relatii frumoase de prietenie s-au legat dincolo de rivalitatile de pe platourile de filmare, conform scenariului!

Mulți colegi de breaslă și-au exprimat, prin intermediul Instagram sau Twitter, regretul si durerea pentru pierderea marelui actor. (sursa:sabah.com.tr, viatacuaromadecafea.com)

Citeste si: IMAGINI NEMAIVAZUTE din culisele serialului "IN BATAIA INIMII"! Iata cat de apropiati au devenit actorii si ce relatii de prietenie au stabilit! Povestea de dragoste dintre MERYEM si HIZIR a trecut si dincolo de platourile de filmare!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate