Mustafa, fortat sa-l ucida pe Tahir! Afla ce plan diabolic va pune la cale Vedat, impotriva fratilor Kaleli, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Nimeni nu isi imagineaza ca Vedat mai este in viata, iar acesta profita de „ocazie” pentru a-si duce planul malefic la indeplinire.

In vreme ce Nefes si Tahir se pregatesc pentru circumcizia lui Yigit, Vedat isi pune la punct planul de razbunare.Nimeni nu isi imagineaza ca Vedat mai este in viata, iar acesta profita de „ocazie” pentru a-si duce planul malefic la indeplinire.
Vedat da buzna, din nou, in vietile familiei Kaleli. Cand Mustafa afla ca Asiye a fost rapita de Vedat, o ia razna.
Barbatul isi stapaneste cu greu furia pe care o simte pentru Vedat si incearca sa isi salveze sotia. Vicleanul Vedat nu se opreste aici.El ii „convoaca” la resedinta familiei Kaleli pe Mustafa si Tahir, iar lui Nefes ii cere sa vina la resedinta sa.


Mustafa si Tahir pica in cursa lui Vedat. Mai mult, pentru a-si salva sotia, Mustafa trebuie sa il ucida pe Tahir.

Citeste si: Actorii din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", surprinsi la spatele camerelor se filmat! Iata ce relatii frumoase de prietenie s-au legat dincolo de rivalitatile de pe platourile de filmare, conform scenariului!

Citeste si: Asiye din serialul "Lacrimi la Marea Neagra" imbina cu succes actoria si muzica! Iata detalii inedite din culisele vietii celebrei Oyku Gurman!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies