Doinita Oancea despre Jean de la Craiova: “A compus o piesa pe loc!”

Vineri seara, de la ora 22.15, la Kanal D, telespectatorii pot urmari un nou episod din serialul de comedie “Fetele lu’ Dom’ Profesor”.

 

Doinita Oancea despre Jean de la Craiova: “A compus o piesa pe loc!”
Vineri seara, de la ora 22.15, la Kanal D, telespectatorii pot urmari un nou episod din serialul de comedie “Fetele lu’ Dom’ Profesor”. De aceasta data, Jean de la Craiova este invitat special in casa profesorului de filosofie. Actrita Doinita Oancea ne-a vorbit despre felul in care au decurs scenele cu artistul pe platoul de filmare.
“Am mai lucrat de-a lungul timpului cu Jean de la Craiova si stiu cat de profesionist este. Oamenii care nu-l cunosteau au avut o surpriza placuta sa constate cat de bine joaca, cat de comunicativ e. La scena cu el am ras copios. M-a impresionat faptul ca, desi nu avea in repertoriu nicio piesa de , a compus o piesa pe loc pentru ruda care pleca in cealalta lume”, ne-a spus Doinita Oancea.
Nu ratati, in aceasta seara, de la 22.15, la Kanal D, un nou episod din serialul de comedie “Fetele lu’ Dom’ Profesor”.

De aceasta data, Jean de la Craiova este invitat special in casa profesorului de filosofie. Actrita Doinita Oancea ne-a vorbit despre felul in care au decurs scenele cu artistul pe platoul de filmare.

Am mai lucrat de-a lungul timpului cu Jean de la Craiova si stiu cat de profesionist este. Oamenii care nu-l cunosteau au avut o surpriza placuta sa constate cat de bine joaca, cat de comunicativ e. La scena cu el am ras copios. M-a impresionat faptul ca, desi nu avea in repertoriu nicio piesa de , a compus o piesa pe loc pentru ruda care pleca in cealalta lume”, ne-a spus Doinita Oancea.

Nu ratati, in aceasta seara, de la 22.15, la Kanal D, un nou episod din serialul de comedie “Fetele lu’ Dom’ Profesor”.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies