Doi români au dispărut fără urmă de o săptămână, în Germania. Au plecat la o petrecere și nu s-au mai întors

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 01 nov 2022, 10:51

Doi români au dispărut fără urmă de o săptămână, în Germania. Au plecat la o petrecere și nu s-au mai întors

Sursa: rotalianul.ro

Doi români din Germania au dispărut fără urmă de peste o săptămână. Cei doi au fost la o petrecere și nu s-au mai întors de atunci.

O femeie în vârstă de 48 de ani și partenerul ei, care locuiau în Germania, au dispărut de mai bine de o săptămână și sunt de negăsit.

Doi români au dispărut fără urmă de mai bine de o săptămână

Cei doi și-au anunțat un apropiat că vor merge la o petrecere și, de atunci, au telefoanele închise și nici nu au venit la serviciu. Pentru că s-au speriat, apropiații și prietenii celor doi au anunțat oamenii legi despre dispariția lor dar, până acum, nu există vești despre ei.

Daniela, în vârstă de 48 de ani, este din localitatea Bălteni, judeţul Dâmboviţa, este divorţată și are patru copii. Trei dintre ei sunt în România, iar cel mare este plecat în altă țară. Femeia a plecat la muncă în Germania în urmă cu trei ani și lucra la o firmă de coletărie, acolo unde și-a cunoscut iubitul, din Suceava. 

Citeste si: O mamă și-a ucis copilul cu autism pentru că „nu îi mai suporta crizele”. Trupul copilului, găsit lângă un râu

„Ultimul contact pe care l-am avut cu mama şi cu concubinul ei a fost pe 22 octombrie, urmând ca a doua zi să nu mai putem lua legătura cu ei. Sperăm să îi găsim în viaţă, să îi găsim cu bine”, a declarat Cosmin Florescu, fiul cel mare al Danielei.

Daniela și Vlad au dispărut de mai bine de o săptămână, după ce au fost la o petrecere

„Sâmbătă au plecat la o zi onomastică. Au sunat că nu o să ajungă acolo, deoarece lucrează, ştiind că ei sâmbăta nu lucrează. Nu era seară să nu vorbim cu ei pe cameră, tot timpul erau cu zâmbetul pe buze”, a declarat Alexandru Drăghici, cumnatul Danielei.

Adevărul despre relația dintre Romanița Iovan și  Irinel Columbeanu: ”E mult mai importantă decât o relație de iubire”

„Ea nu era genul care să nu dea un semn. Şi d-asta mă îngrijorează. Cel puţin o dată pe zi ne suna. Nu s-a întâmplat niciodată să nu dea semn măcar la două zile”, a mărturisit Cătălin Florescu, fiul mijlociu al femeii.

Citeste si: Informații cutremurătoare despre tragedia din Seul! Bilanț devastator: 153 de morți și peste 80 au fost răniți, în urmă unei busculade de proporții de Halloween! Președintele a anunțat doliu național

De când au dispărut, Daniela şi Vlad au avut telefoanele închise, nu au mai intrat pe social media și nu și-au contactat niciun apropiat. Copiii femeii au apelat la consulat și la mai multe secţii de poliţie, atât în Germania, cât şi în Olanda, dar se pare că părinții lor nu pot fi găsiți. 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies