Doi preoți s-au luat la bătaie cu o cruce - Imaginile au devenit imediat virale - Video

Author: Alina Petre

Conflict între doi preoți

Sursa: Captură video

Doi preoți s-au luat la bătaie cu o cruce. Întregul incident a fost înregistrat de o cameră video.

Un preot al Bisericii Ortodoxe Ruse a atacat un preot al Bisericii Ortodoxe Ucrainene.

Incidentul a avut loc în regiunea Vinița, din Ucraina.

Conflictul a început după ce preotul ucrainean l-a acuzat pe părintele rus că susținătorii patriarhului Kiril al Moscovei îi ajută pe ocupanții ruși, relatează hotnews.ro.

Citeste si: Dmitri Medvedev, imagine șocantă: Cum a împărțit fostul președinte rus Ucraina între Rusia, Polonia, Ungaria și România FOTO

Biserica Ortodoxă Ucraineană, afiliată Moscovei, se va rupe de Rusia

În luna mai, Biserica Ortodoxă Ucraineană, afiliată Moscovei, a anunțat că se va rupe de Rusia după ce aceasta a invadat Ucraina, declarând „independența sa deplină” față de autoritățile spirituale ruse.

„Nu suntem de acord cu Patriarhul Moscovit Kiril(...) în ceea ce privește războiul din Ucraina”, a explicat într-un comunicat de presă Biserica Ucraineană, la finalul consiliului consacrat „agresiunii” împotriva țării și care a pronunțat „deplină independență și autonomie a Bisericii Ortodoxe Ucrainene”.

De-a lungul războiului declanșat de Vladimir Putin în Ucraina, susținut de biserica ortodoxă a Rusiei, Kirill a avut mai multe mesaje de elogiere a militarilor ruși.

”Amintiți-vă că măreția statului nostru și respectul pentru noi vor fi în mare măsură determinate de felul în care va fi fața forțelor noastre armate”, a îndemnat patriarhul Kirill, care la scurt timp după descoperirea atrocităților comise de armata rusă la Bucha, a declarat că soldații ruși „cu siguranță” nu ar putea face rău nimănui.

”Suntem o putere iubitoare de pace”, a mai spus el, recent.

Patriarhul Kiril, un vechi aliat al președintelui rus Vladimir Putin, a declarat despre războiul din Ucraina că este despre „o respingere fundamentală a presupuselor valori oferite astăzi de cei care pretind că au puterea mondială. Inițiativa a fost a doua schismă ortodoxă din Ucraina în câțiva ani.

O parte a Bisericii ucrainene se rupsese deja de Moscova în 2019 din cauza rolului Kremlinului în țară.

Rusalii 2022. Când pică Rusaliile anul acesta. Când sărbătoresc românii Rusaliile și care este semnificația acestei sărbători

Situație dramatică, în continuare, în Ucraina

Ucraina se concentrează pe blocarea căilor de acces în orașul Herson, controlat în totalitate de trupele ruse. În schimb, armata rusă încearcă să slăbească apărarea capitalei Kiev.

Citeste si: LIVE UPDATE Ziua 155 de război în Ucraina: Kievul și Cernihiv a fost atacat cu rachete. Oficiali ai Americii și Rusiei vor discuta pentru prima dată de la începerea invaziei în Ucraina

 

 


Jocul buclucaș al sărutului a iscat mari controverse în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat chiar sub privirile Biei, care nu se aștepta la asemenea gest din partea prietenei sale! „Acum mă scoate Bia pe geam!”

Provocare de senzație în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat, în timp ce Bia a asistat aparent indiferentă la jocul buclucaș! „Eram curioasă dacă o să pupe orice fată pe care o are în față!”

Cookies