Doi părinți și-au abandonat bebelușul în aeroportul din Israel, când și-au dat seama că trebuie să îi cumpere bilet

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 01 feb 2023, 22:05

Aceștia urmau să se îmbarce în avionul care trebuia să aterizeze în Bruxelles, Belgia

Sursa: PixaBay

Doi părinți și-au abandonat bebelușul în aeroportul din Israel, după ce au aflat că trebuie să îi cumpere și lui un bilet de avion. Părinții încă nu au fost identificați.

Doi părinți și-au abandonat bebelușul pe aeroportul din Israel, după ce au

aflat că trebuie să îi cumpere și acestuia un bilet de avion. Cei trei trebuiau să ajungă în Belgia.

Doi părinți și-au abandonat bebelușul pe aeroportul din Israel din cauza unui bilet

Cuplul și-a abandonat bebelușul, ieri, 31 ianuarie, la check-in, pe un Aeroportul Internațioanl Ben Gurion, din Belgia. Aceștia urmau să se îmbarce în avionul care trebuia să aterizeze în Bruxelles, Belgia.

„Acești pasageri care călătoreau de la Tel Aviv la Bruxelles (31 ianuarie) s-au prezentat la check-in fără o rezervare pentru copilul lor. Ei au trecut apoi la securitate, lăsând copilul în urmă la check-in.

Agentul de check-in de la Aeroportul Ben Gurion a contactat securitatea aeroportului, care a recuperat acești pasageri, iar acum este o problemă pentru poliția locală. bebelușii pot fi incluși într-o rezervare de zbor

în timpul procesului de rezervare online”, a declarat purtătoarea de cuvânt Ryanair, conform CNN.

Citește și: Fiul Corneliei Catanga, atac dur la adresa lui Nicole Cherry: "Ești un produs extrem de ieftin în showbiz"

În momentul în care se face planul unei călătorii în care este implicat și un copil, un mesaj pop-up apare și precizează faptul că există o taxă de

25 de dolari pentru fiecare zbor dus-întors pe care copilul îl face în timp ce stă în brațele unuia dintre părinți.

Citește și: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta

În cazul în care părinții vor ca bebelușul să călătorească într-un scaun auto, acesta trebuie plătit. Incidentul a fost confirmat și de autoritatea aeroportuară din Israel pentru CNN.

Părinții au întârziat la aeroport

În tot acest timp, un purtător de cuvânt al poliției din Israel a precizat, pentru sursa menționată anterior, că problema a fost rezolvată din momentul în care poliția a ajuns la fața locului: „Nu am avut nici o problemă. Copilul era cu părinții și nu există nicio altă investigație”.

Închisoare pe viață pentru bărbatul din Argeș care și-a ucis familia. Acesta este obligat să plătească daune morale singurei persoane care a scăpat cu viață

În momentul în care și-au dat seama că sunt în întârziere, cei doi părinți au fugit direct înspre poarta de îmbarcare, lăsând copilul și căruciorul în aeroport.

Citește și: Mama celor trei copii din București, care au ars de vii, și-a schimbat declarația. Aceasta a recunoscut că nu era acasă în momentul acela

„Un cuplu și un bebeluș cu pașapoarte belgiene au sosit pentru un zbor la Terminalul 1 fără un bilet pentru bebeluș. De asemenea, cuplul a sosit cu întârziere la zbor, după ce check-in-ul pentru zbor a fost închis. Cuplul a lăsat scaunul pentru copii cu bebelușul și a fugit spre controalele de securitate de la Terminalul 1 în încercarea de a ajunge la poarta de îmbarcare pentru zbor”, a declarat autoritatea aeroportuară israeliană.

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”