Doi copii și părinții lor au fost loviți de tren, în Bacău. Femeia era însărcinată pentru a treia oară

Author: Andreea Buinoschi

Familia se îndrepta către o localitate din apropiere de Orbeni, pentru a merge la pescuit

Sursa: freepik

Doi copii și părinții lor au murit, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren, în Bacău. Femeia era însărcinată cu cel de-al treilea copil, iar momentul tragicului incident a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Doi părinți și copiii lor au murit, în Bacău, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren și târâtă sute de metri. Vatmanul nu a avut nici măcar timp să oprească, iar incidentul nu a putut fi evitat. 

Doi copii și părinții lor au fost loviți de tren, în Bacău

Femeia în vârstă de 31 de ani se afla în mașină împreună cu soțul ei, cu trei ani mai mare, dar și cu cele două fete ale lor, în vârstă de șapte și de zece ani.

Mașina în care se aflau a fost spulberată de un tren de călători, pe calea ferată, pe raza comunei Orbeni.

Familia se îndrepta către o localitate din apropiere de Orbeni, pentru a merge la pescuit, lucru de care cele două minore erau foarte încântate, fiind nerăbdătoare ca ziua cu pricina să vină.

Conform imaginilor surprinse de camerele de luat vederi, semnalele acustice și cele luminoase erau pornite în momentul în care femeia în vârstă de 31 de ani nu a oprit și a decis să traverseze linia de cale ferată.

Momentan, nu se știe dacă femeia a observat sau nu semnalele acustice și semnalele luminoase.

Citește și: Ce detalii au ieșit la iveală în cazul tânărului de 17 ani care a murit subit în tabăra din Iași

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Lucrurile personale ale familiei, recuperate de rude

Rudele persoanelor decedate s-au deplasat la fața locului, pentru a recupera lucrurile care au mai rămas în autovehicul. Persoanele apropiate sunt în stare de șoc, deoarece nu își pot explica producerea tragediei, deoarece, susțin acestea, femeia era foarte atentă la volan. 

Aceasta avea mai puțin de un an de când obținuse permisul de conducere și și-a dorit foarte mult să intre în posesia lui.

Echipele de salvare ajunse de urgență la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a salva cele patru persoane și au fost nevoite să declare decesul pe loc. Nimeni nu a mai intervenit pentru acordarea primului ajutor din cauza rănilor letale suferite de cele patru victime.

Citește și: ,,Nu suntem veșnici! Viața omului este ca un vis!" Preotul Atanasie Tănăsache Costea a fost implicat într-un accident care i-a curmat viața

Trenul care a lovit mașina, IR 1754, circula pe ruta Suceava-București Nord, tragedia având loc duminică, 16 iulie, în jurul orei 15:21. Circulația feroviară a fost oprită între HM Odorhei și HM Sascut, până demersurile organelor abilitate au fost încheiate.

 

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!