Doi copii la un pas de moarte după ce au căzut într-un canal. Cum a fost posibil

,
canal

Doi copii au căzut într-un canal

Doi copii au căzut, joi, într-un canal pe o stradă din Codlea, județul Brașov, după ce capacul s-a deplasat.

O fetiță de 12 ani și un bebeluș au căzut, joi, într-un canal pe o stradă din Codlea, după ce capacul s-a deplasat.

La un pas de tragedie, după ce doi copii au căzut într-un canal

Din primele informații, se pare că fetiţa se deplasa pe trotuar, iar în momentul în care a păşit pe un capac de canalizare, acesta s-ar fi mişcat, iar aceasta ar fi alunecat cu picioarele în interior. Copila ținea în braţe un alt copil, în vârstă de 9 luni.

Incidentul s-a petrecut la ora 11:40, pe strada Petuniei din municipiul Codlea, județul Brașov. Fetița, în vârstă de 12 ani, care purta pe brațe un copil, în vârstă de 9 luni, ar fi pășit pe capacul unei canalizări, moment în care capacul s-ar fi deplasat din poziția inițială, iar copilul, în vârstă de 12 ani, a căzut canal.

Copila a fost rănită şi transportată la spital pentru investigaţii medicale de specialitate. Din fericire, bebelușul nu a fost rănit.

Citeste si: Primele declarații ale familiei tânărului sfârtecat de elicea elicopterului, după ce a zburat din Mykonos în Atena

Cum s-a produs incidentul

”Astăzi, în jurul orei 11.40, Poliția Municipiului Codlea a fost sesizată cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe un trotuar situat pe strada Petuniei din municipiul Codlea, județul Brașov, o fetiță, în vârstă de 12 ani, care purta pe brațe un copil, în vârstă de 9 luni, ar fi pășit pe capacul unei canalizări, moment în care capacul s-ar fi deplasat din poziția inițială, iar copilul, în vârstă de 12 ani, ar fi căzut cu membrele inferioare în canalizare.

În urma incidentului a rezultat o victimă, respectiv fetița, în vârstă de 12 ani, care prezenta escoriații la nivelul membrelor, aceasta fiind preluată și transportată la spital pentru investigații medicale.

Cu privire la producerea incidentului au fost înştiinţate instituţiile competente să asigure corespunzător canalizările, fiindu-le solicitată luarea de măsuri în regim de urgenţă.

În cauză, politiştii efectuează cercetări în vederea clarificării şi stabilirii cu exactitate a stării de fapt", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

Citeste si: Cine este tânărul care s-a înecat în apele Nistrului, cu o zi înainte să împlinească 25 de ani- Tragedie fără margini

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cine este tânărul care s-a înecat în apele Nistrului, cu o zi înainte să împlinească 25 de ani - Tragedie fără margini

Ministrul Turismului, Daniel Cadariu, le recomandă românilor să nu meargă la schi în Austria

Cine este tânărul care s-a înecat în apele Nistrului, cu o zi înainte să împlinească 25 de ani - Tragedie fără margini

Cine este tânărul de 21 de ani care a fost decapitat de elicea unui elicopter. Acesta îl închiriase pentru a vizita insulele grecești

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies