Doctrina Bisericii Scientologice. Are o mulțime de adepți la Hollywood, printre care și Tom Cruise

,
Doctrina Biserica Scientologica

Biserica Scientologică acaparează mai multe vedete

[Sursa foto: unsplush]

Scientologia este una dintre cele mai controversate mișcări religioase a zilelor noastre.


In articol:

Această mișcare religioasă este cunoscută datorită faptului că numeroase persoane publice fac parte din ea, precum Tom Cruise, John Travolta, Anne Archer, Jenna Elfman, Kirstie Alley, Chick Corea, Priscilla Presley, care o susțin financiar și în multe alte moduri.

Citeste si: Calendar creștin ortodox 9 august 2022. Un mare Apostol este prăznuit marți în toate bisericile. Ce rugăciune trebuie să spună credincioșii pentru iertarea păcatelor

Doctrina Bisericii Scientologice

Doctrina Biserica Scientologica

Care sunt credințele acestei biserici

[Sursa foto: unsplush]

Scientologia a apărut pentru prima oară în anul 1950 ca un mod de terapie mentală, de către scriitorul SF american L. Ron Hubbard, a „Dianeticii: Ştiinţa Modernă a Sănătăţii Mentale”, care a ajuns să fie noua ,,Biblie” a ceea ce a devenit o nouă mișcare religioasă.

Doctrina pe care se bazează scientologia este o întâmplare care a avut loc acum 75 de milioane de ani, când Xenu, un dictator galactic, a adus pe Terra miliarde de extratereştri, i-a ucis, apoi a strâns spiritele lor şi le-a implantat amintiri false pentru a-i face să uite cine sunt de fapt.Religiile din prezent fiind rezultatul amintirilor false.

Citeste si: Alimente permise în post. Ce să mănânci în timpul Postului Adormirii Maicii Domnului

Potrivit acestei doctrine toți oamenii de pe planeta Pământ este un spirit nemuritor al unui extraterestru, doar că doar cei care ajung să se ,,curețe” sunt cei care recunosc că au acest spirit în ei. Pentru a ajunge la a fi curățat de traumele avute, membrii trebuie să participe la un proces numit ,,audiere”, care reprezintă un fel de terapie pe care novicii o fac împreună cu un membru mai vechi pentru a-şi aminti traumele trăite şi a le rezolva. Prin acest proces, membrii trec de la statutul de ,,necurat” la ,,curat” și ultimul rand, ,,tetan”.

Tom Cruise este unul dintre actorii de la Hollywood care au aderat la Biserica Scientologică

Doctrina Biserica Scientologica

Tom Cruise face parte din Biserica Scientologică

[Sursa foto: Facebook]

În anul apariției sale, fondatorul religiei a avut o listă cu vedete pe care și-a dorit să îi aibă ca adepți printre care Ernest Hemingway, Marlene Dietrich, Howard Hughes, Pablo Picasso si Greta Garbo, care au refuzat. Chiar dacă aceste nume importante au refuzat să facă parte din această mișcare religioasă, multe alte vedete s-au alăturat, cum ar fi John Travolta si Kelly Preston, Tom Cruise și Katie Holmes, Kirstie Alley, Jenna Elfman, Beck, Catherine Bell, Priscilla Presley și fiica ei, Lisa Presley.

Citeste si: Sărbători august 2022. Care sunt cele mai importante sărbători din luna august. 3 zile au o importanță deosebită pentru creștini

Tom Cruise a atras atenția asupra acestei mișcări religioase în urma divorțurilor sale care se zvonește că sunt aranjate de Biserica Scientologică, la fel ca și căsătoriile.  Nicole Kidman se spune că nu era de accord cu această religie așa că cei din biserică au trebuit să îi găsească actorului o soție mai maleabilă, care să atragă mai mulți adepți.

 

Surse: perfecte.ro, semneletimpului.ro

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Motivul pentru care FBI cercetează casa lui Donald Trump din Florida. Ce legi a încălcat fostul președinte american

Mobilizarea lui Putin se complică neașteptat - Maia Sandu deschide larg porțile pentru moldovenii care fug din Rusia după mobilizarea anunțată de Putin

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Alexandru Rafila, anunț oficial despre purtarea măștii de protecție în școli. Cum se vor desfășura cursurile în anul școlar 2022-2023

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies