Doar ASTAZI romanii pot primi premii substantiale! Cum afli daca ai castigat

Author: Raluca Vitu
Actualizat: 11 sep 2020, 06:35

Anuntul a fost facut de ministerul Finaintelor Publice.

Extragerea bonurilor fiscale castigatoare emise in perioada 1-20 septembrie 2018 va avea loc duminica, 21 octombrie 2018. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, din aceasta suma urmand a fi acordate cel mult 100 de premii.

Selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape. Astfel, duminica, 21 octombrie a.c., va fi organizata prima etapa, care va consta in extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii si valoarea bonurilor castigatoare.

Inregistrarea extragerii Loteriei bonurilor fiscale va fi difuzata pe TVR1, incepand cu ora 23:00. Daca numarul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizata cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri castigatoare.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul si seria fiscala ale aparatului de marcat electronic fiscal, data si ora emiterii precum si numarul de ordine).

 

Taguri: