DIVORT IMINENT intre Suleyman Magnificul si frumoasa lui sotie, Berguzar Korel! VEZI MOTIVUL FOTO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:44

Potrivit presei din Turcia, mariajul celor doi este intr-un impas, in ciuda aparentelor pastrate de cei doi.

 Se pare ca Berguzar Korel nu isi mai gaseste linistea de cand au tot aparut stiri in presa tabloida despre diversele relatii amoroase intre sotul ei si actritele cu care colaboreaza, cea mai noua fiind relatia cu actrita din IFFET, Deniz Cakir.

Desi se zbat sa isi pastreze relatia intacta si pentru ca au un superb baietel impreuna, Ali, Berguzar si Halit pozeaza in cuplul perfect.

Insasi sotia lui a infirmat de mai multe ori zvonurile care spun ca este foarte posesiva si geloasa si face adesea vizite pe platourile de filmare ale sotului ei pentru a-l tine sub observatie.


La un moment dat, Berguzar a declarat ca: Suntem o famile unita si fericita. Imi iubesc sotul foarte mult si intre noi exista o legatura speciala. Insa increderea in Halit a inceput sa dispara si actrita se gandeste serios la un divort. Inca de la inceputul verii, Berguzar si Halit se afla intr-o continua vacanta, menita parca sa demonteze teoria conform careia s-ar separa. Insa doar ei stiu in ce directie se va indrepta relatia lor si ce decizie vor lua la revenirea in tara.
 

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului de succes" 1001 de nopti" 

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies