Divort-bomba in showbiz! Dupa zece ani de casatorie si un copil, o cunoscuta vedeta autohtona i-a spus "adio" sotului ei! Iata primele declaratii ale acesteia despre motivul care a stat la baza deciziei sale radicale!

Desi au trecut peste multe obstacole in cei zece ani de casnicie, vedeta a pus piciorul in prag si a luat cea mai grea decizie.

In aceasta dimineata, Roxana Ciuhulescu a facut anuntul uluitor despre divortul de sotul ei. Vestea a socat pe toata lumea deoarece acestia pozau mereu intr-o familie fericita si implinita si nimic n-avea sa prevesteasca sfarsitul mariajului lor.

"Uneori povestile de dragoste se inheie, asa cum este si in cazul meu! Drumul meu a luat o alta directie, decat directia lui Mihai. Cand doi oameni nu se mai inteleg si nu pot gasi o cale comuna de comunicare, e mai bine sa se desprta, decat sa arate copiilor lor latura nefericita a vietii de familiale! In consecinta, dupa 10 ani, am decis impreuna sa punem punct casniciei. Va doresc sa aveti parte de tot ce nu puteti cumpara cu bani: sanatate, fericire si dragoste!"", a declarat Roxana Ciuhulescu.

Desi au impreuna o fetita in varsta de noua ani, care le seamana foarte mult si care a reprezentat mereu darul de pret al casniciei lor, cei doi soti au decis sa puna capat relatiei lor. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate