Detalii socante despre tratamentul Denisei Manelista! Cum a fost posibil ca un "vraci" inchipuit sa ii administreze 75 DE FIOLE de vitamina C pe zi. "Cum sa-i dai o ladita de medicamente pe zi??"

,

Jurnalistul de investigatii Madalin Pribu sustine ca Marian risca sa ajunga la inchisoare in cazul in care partea vatamata il reclama la politie pentru agresiune sau vatamare.

Marian Vasile, barbatul care a tratat-o  pe Denisa Manelista cu remedii studiate pe internet, risca pana la 3 ani de inchisoare. Barbatul i-a recomandat 75 de fiole de vitamina C pe zi, iar din spusele mamei Denisei, acestea i-au agravat starea de rau.

 

 

"M-a socat aseara cand am auzit ca lua pe zi 75 de fiole de vitamine pe zi.

Nu ai cum sa-i dai acelui om o ladita de medicamente pe zi. 

 

Medicilor de la salvare le-a fost frica sa o transporte sa nu plesneasca. Mi se pare de domeniul fantasticului", a declarat Madalin Pribu.

 

Vezi video pe WOWbiz.ro!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Nepoata lui Kemal din "Dragoste infinita" (Burak Ozcivit) a implinit 2 ani! Uite ce petrecere i-au organizat micutei Acelya de ziua ei!

Peste jumătate dintre maşinile rulate importate au fost avariate, iar 20% au kilometrajul modificat

Nepoata lui Kemal din "Dragoste infinita" (Burak Ozcivit) a implinit 2 ani! Uite ce petrecere i-au organizat micutei Acelya de ziua ei!

Aceasta ar putea fi ultima salvare a Denisei, in lupta cu cancerul! "Daca Denisa mai are celule sanatoase in corp, atunci ar putea sa fie ajutata"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies