Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe Magdalena Chihaia. Unde a avut loc cererea în căsătorie: „În gondola iubirii pe valurile vieții”

Autor: Diana Bostan

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia s-au logodit la Veneția

Sursa: Instagram: Dinu Maxer

Dinu Maxer și-a cerut iubita în căsătorie! Fericitul moment a avut loc la Veneția, iar artistul și Magdalena Chihaia sunt în culmea fericirii.

Dinu Maxer a surprins pe toată lumea cerând-o în căsătorie pe iubita sa, Magdalena Chihaia, într-un cadru romantic de poveste. Logodna lor a avut loc în Veneția, orașul iubirii, unde artistul a ales un moment magic pentru a-și declara dragostea și a propune un viitor împreună. Cei doi au împărtășit vestea fericită cu admiratorii lor, împărtășind imagini și detalii despre această ocazie specială, marcând începutul unui nou capitol în viața lor.

Dinu Maxer și-a cerut iubita în căsătorie

După despărțirea de Deea Maxer, Dinu Maxer a găsit fericirea alături de Magdalena Chihaia. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de câteva luni și au decis să ducă relația la un nou nivel. Recent, Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe Magdalena, iar răspunsul ei a fost ”DA”.

Citește și: Motivul pentru care Deea Maxer și Dinu nu prea își mai vorbesc. Ce relație are Dinu Maxer cu foștii socrii: „Nu este necesar să ne întâlnim”

După o perioadă dificilă marcată de divorțul de Deea Maxer, artistul Dinu Maxer a redescoperit fericirea alături de Magdalena Chihaia, o talentată coregrafă. Recent, Dinu a cerut-o în căsătorie pe Magdalena într-un decor de basm, la Veneția, confirmând astfel că și-a găsit liniștea și bucuria în această nouă relație.

„Dinu: Vrei să fim împreună de acum încolo în gondola iubirii pe valurile vieții:/ Magda: DA!”, a fost mesajul transmis de Dinu Maxer pe rețelele sociale, după ce a cerut-o în căsătorie pe Magdalena Chihaia.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

View this post on Instagram

A post shared by Dinu Maxer (@dinumaxer)

Cum se înțelege Magdalena Chihaia cu copiii lui Dinu Maxer

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și petrec foarte mult timp atât singuri, cât și cu copiii artistului. Andreas și Maysa s-au atașat foarte repede de iubita tatălui lor, iar recent au fost împreună la un eveniment, unde au vorbit despre relația pe care o au, dar și despre planurile de viitor.

Citește și: Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale

Întrebată cum se descurcă cu Maysa, fetița lui Dinu Maxer, Magdalena a mărturisit că micuța are multă energie, dar reușește să facă față și chiar să petreacă mult timp cu ea.

''Foarte bine. Ea e cumințică, are multă energie, e un Duracell, dar gestionăm foarte bine, ne jucăm mult.'', a declarat Magdalena Chihaia despre Maysa, într-un interviu pentru Cancan.ro.

Având în vedere relația pe care o are Magdalena Chihaia cu copiii lui Dinu Maxer, multă lume se întreabă când au de gând cei doi să-și mărească familia cu încă un copil. Astfel, iubita artistului a decis să facă lumină în acest caz și a declarat că nu se grăbesc, ci așteaptă să se obișnuiască cu postura de mama.

''Cam repede, stai să mă mai obișnuiesc.'', a spus Magdalena Chihaia, pentru sursa menționată anterior.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!