Când a simțit Dinu Maxer că s-a îndrăgostit de Magdalena Chihaia „Nu voiam să mă bag într-o relație pansament” Cei doi au plecat în prima vacanță ca și cuplu

Author: Diana Bostan

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, primul interviu împreună

Sursa: Captură YouTube/ Instagram Dinu Maxer

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au surprins pe toată lumea în momentul în care au anunțat că sunt un cuplu. Totul s-a întâmplat în Dubai.

După divorțul de Deea Maxer, Dinu Maxer zâmbește din nou. El și noua lui iubită au acordat primul interviu în exclusivitate pentru Wownews.

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia s-au îndrăgostit în Dubai

Deși se știau de mai mult timp și au colaborat, cei doi au preferat să păstreze distanța. Deși Magdalena a recunoscut faptul că era atrasă de Dinu, nu a vrut să grăbească lucrurile între cei doi și și-a dorit ca totul să vină de la sine.

Citește și: Cum o răsfață Robert Drilea pe Deea Maxer? Imaginea care spune totul despre relația lor

Cei doi au plecat în Dubai pentru a promova zona salsa, dar în calitate de prieteni. Atunci a fost momentul în care și-au dat seama că între ei poate fi ceva mai mult și au dat frâu liber sentimentelor.

Citește și: După 6 luni de relație cu Robert Drilea, Deea Maxer a făcut anunțul: „Mergi singur”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

"Magia și scânteia și legătura s-au format într-o plecare în Dubai, unde am pleca și prieteni să explorăm zona Salsa și să devin chiar brand ambasadori pentru un festival de Salsa din Dubai în România.

Acolo s-a întâmplat magia. Am plecat prieteni și ne-am întors iubiți",  au dezvăluit cei doi într-un interviu acordat Corneliei Ionescu.

Magdalena Chihaia se temea de o relație pansament

Noua iubită a lui Dinu Maxer a recunoscut faptul că se simțea atrasă de Dinu, cei doi având cam aceleași pasiuni și energii, însă s-a temut să nu devină un pansament. Aceasta a considerat că momentul nu este unul potrivit, Dinu fiind proaspăt divorțat.

Citește și: Ce mănâncă Deea Maxer într-o zi obișnuită? Secretul unui fizic de invidiat

Magdalena Chihaia a povestit faptul că și-a luat gândul de la Dinu în momentul în care a văzut fotografiile cu el și o brunetă, vehiculându-se faptul că are o nouă relație.

„Când am văzut că s-a cuplat eu mi-am luat gândul, n-am mai așteptat nimic.

Am zis că o să-i fiu prietenă. Amândoi am făcut pași în Dubai. Am vrut să vedem dacă atunci când ne întoarcem sentimentele rămân aceleași”, a povestit Magdalena Chihaia.

Citește și: Deea Maxer, apariție de senzație! Cum arată bruneta după intervențiile estetice

Magdalena se simte extrem de atrasă de Dinu Maxer pe care îl consideră un bărbat frumos, elegant, dar și talentat.

Cei doi vor ca totul să vină de la sine și nu se gândesc la o căsătorie în viitorul apropiat.

 


În ediția de joi, 23 mai, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian și Roberta s-au surprins reciproc unul pe celălalt, iar cu ocazia zilei de naștere a concurentului, cei doi și-au dus relația la un nou nivel.