Dincă se plânge de condițiile din închisoare! E incredibil ce îl nemulțumește, după ce a recunoscut că le-a omorât pe Alexandra și Luiza

,

Gheorghe Dincă se plânge de condițiile din închisoare. Presupusul criminal al Alexandrei și Luizei a depus două reclamații.

Dincă a depus două reclamaţii privind mâncarea primită în Arestul Central al Poliţiei Capitalei.

Potrivit DGPMB, Dincă s-a plâns că mâncarea de cartofi pe care a primit-o pe 14 octombrie a fost acră, transmite Agerpres.

"Persoana în cauză a depus două reclamaţii în acest sens. Având în vedere că mâncarea servită persoanelor încarcerate este livrată în baza unei convenţii de către Penitenciarul Bucureşti-Rahova, menţionăm că, în urma reclamaţiilor, au fost sesizaţi reprezentanţii penitenciarului cu privire la aceste aspecte", se arată într-un punct de vedere al Poliţiei Capitalei transmis vineri.

Gheorghe Dincă este închis din luna iulie. El a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale. Dincă susţine că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la liziera unei păduri de lângă Caracal.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Gheorghe Dincă, BĂTUT în închisoare! Ce spune avocatul lui despre vânătăi!

LOVITURĂ pentru procurori! După ce Tăriceanu a fost achitat pentru abuzul în serviciu, încă un primar PNL a fost găsit nevinovat

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Soc: Gheorghe Dinca avea anunturi de racolare a fetelor. Ce text avea criminalul

Acum s-a aflat! O noua drama in familia Macesanu! A murit!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies