Acum s-a aflat! O noua drama in familia Macesanu! A murit!

O noua drama in familia Macesanu

Familia Alexandrei Măceșanu a fost greu încercată de soartă


In articol:

O noua drama in familia Macesanu

Tatăl Alexandrei Măceșanu și-a pierdut mama anul trecut, în luna iulie, o lună care pare să fie una blestemată pentru această familie, căci tot în iulie a dispărut și Alexandra Măceșanu de acasă, iar de atunci, părinții fetei sunt distruși de durere și nu mai știu ce să creadă.

Bunica Alexandrei Măceșanu a murit subit și nimeni nu a înțeles ce s-a întâmplat, de fapt, cu aceasta.

Citeste si: Adevarul despre marturia lui Gheorghe Dinca: a fost batut si pus sa spuna asta. Cine sunt cei carora le-a multumit criminalul

Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, bătrâna de 61 de ani fusese plecată la muncile câmpului, atunci când a înțepat-o o insectă și a murit în numai câteva ore.

Vecinii familiei Măceșanu au declarat pentru sursa citată că nimeni nu a știut ce s-a întâmplat cu femeia și că după ce a venit acasă de la câmp, a început să se simtă din ce în ce mai rău, în urma unei înțepături de insectă.

Citeste si: Gheorghe Dinca e alt om in inchisoare. Ce spun detinutii despre monstrul din Caracal

”Niculina s-a stins repede, în doar câteva zile, după ce a fost la câmp, la muncă, și a fost mușcată de o ”goangă”, o insectă, ceva… Femeia s-a simțit rău de cum a venit seara acasă, apoi s-a prăpădit repede, săraca, fără să știe măcar de ce”, au povestit vecinii din sat pentru wowbiz.ro.

Citeste si: Alexandra Măceşanu trăiește! "Te rog frumos, ajută-mă!". E cutremurator ce spune o femeie din Italia

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate