Din pacate e stirea trista a zilei in showbiz-ul de la noi! Marele actor s-a sinucis!

Actorul Marian Rădulescu, care a făcut parte din echipa Teatrului Excelsior din Bucureşti din 2011, a murit prematur, la vârsta de 40 de ani, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de instituţie.

"A plecat fulgerător dintre noi, lăsând în urmă nedumerire şi durere. A fost un actor devotat Teatrului Excelsior şi un coleg apropiat şi generos pentru întreaga echipă a teatrului (...) Teatrul Excelsior îşi exprimă profundul regret şi transmite condoleanţe familiei îndoliate", se mai arată în comunicat.

Este doliu în lumea teatrului românesc. Actorul Marian Rădulescu s-a sinucis sâmbătă, după ce s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia.

Citeste si: Traian Băsescu a dezvăluit totul despre colaborarea cu Securitatea. E bomba serii - capital.ro

Citeste si: Doliu imens! O tanara vedeta a murit in somn! Nu s-a mai putut face nimic!

Născut pe 9 octombrie 1978 şi decedat pe 6 iulie, Marian Rădulescu a făcut parte din trupa Teatrului Excelsior din anul 2001, când a absovit Universitatea Hyperion, Facultatea de Arte (Actorie), la clasa profesorilor Ion Lucian şi Victor Radovici. Împreună cu o parte dintre colegii săi şi-a urmat profesorii, formând un nucleu de tineri actori la Teatrul Excelsior, care s-a alăturat artiştilor mai experimentaţi, membri fondatori ai teatrului.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies