Din dragoste! Rafaela si Bianca, razboi total pentru alesul inimii lor la “Puterea Dragostei”. Nervoasa, Rafa paraseste platoul emisiunii! Iata ce se va intampla in prima Gala, sambata, de la ora 15:00, la Kanal D!

In prima Gala a emisiunii de la Kanal D, “Puterea Dragostei”, difuzata maine, la ora 15:00, tensiunile create intre concurenti genereaza adevarate razboaie verbale intre doua dintre cele sase fete din Casa Dragostei.

Rafaela si Bianca, preferatele baietilor din emisiune, se acuza reciproc si isi arunca cuvinte grele. Din dorinta de a-i impresiona pe viitorii lor parteneri, in fata camerei de luat vedereri, cele doua se scuza si nu recunosc faptele de care sunt invinuite. 

 

 

Replica Rafaelei nu intarzie sa apara, concurenta negand vehement acuzele aduse de Bianca: ”Singura suferinta a Biancai este aceea ca <sufera> de nevoia de atentie. Dupa felul in care s-a comportat si a zis ca eu am jignit-o, lucru pe care nu l-am facut, asta demonstreaza (…) Cred ca am spus ceva in gluma si ea a luat-o personal”. 

 

 

Atitudinea Biancai starneste controverse, conflictul ia amploare si Rafaela paraseste platoul emisiunii in momentul in care Madalin, unul dintre cei sase baieti, o pune la zid pe aceasta, evitand confruntarea verbala. 

 

 

In Gala de maine a show-ului matrimonial, difuzata la ora 15:00, la Kanal D, telespectatorii vor afla cine va parasi competitia, cine va fi posesorul premiului saptamanal de 1500 de Euro, dar si cine este persoana care primeste sansa de a intra in Casa “Puterea Dragostei”. 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate