„Dimineața pe 2 cu Greeg și Cernat” începe pe 1 mai. Primele declarații ale celor trei matinali despre emisiunea care unește televiziunea și radioul

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 30 apr 2023, 15:48

reeg, Cernat și Nadina Zisu se vor ocupa de întreținerea atmosferei, de luni până vineri, de la ora 07:00

Sursa: Captură video

„Dimineața pe 2 cu Greeg și Cernat” este gata să înceapă și la fel se întâmplă și cu cei trei matinali. Aceștia sunt puși pe treabă și vor începe să trezească România de la ora 07:00.

Mâine, 1 mai, începe matinalul „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”, pe Kanal D2 și la Radio Impuls, simultan.

Radioul și televiziunea își dau mâna și promit un matinal de mare excepție. Greeg, Cernat și Nadina Zisu se vor ocupa de întreținerea atmosferei, de luni până vineri, de la ora 07:00.

„Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat începe pe 1 mai

Cei trai matinali au pășit în platoul emisiunii ”Teo Show” și au vorbit despre emisiunea care va începe în doar câteva ore.

„Am emoții. Eu am emoții și am avut tot timpul emoții. Eu, de când m-am născut pe TV, ca să zic așa, am stat în prime-time. Niciodată, în viața mea, nu am stat decât acolo. Acum, sunt în prima-time la radio.

Mi se pare ceva foarte interesant. E o chestiune mai mult decât provocatoare și mixul ăsta e ceva care în interior”, a spus Cernat.

Greeg, om de radio cu mulți ani de experiență, le-a explicat colegilor ce trebuie să facă și ce presupune această ramură. Chimia dintre cei trei este factorul cheie care i-a și făcut să se înțeleagă perfect încă din prima clipă.

Citește și: Obiceiul controversat pe care Andreea Tonciu l-a insuflat fiicei sale: „Eu am greșit”. Aceasta recunoaște că l-a lăsat influențată de alte persoane

„Așa este. Prime-time-ul de radio este, întotdeauna, dimineața. La radio, la ora 05:30 te trezești, de 1 mai. Trebuie să faci frumos și la radio. Cu Cosmin, pot să spun că ne-am potrivit din prima și, după aia, evident, cu buna noastră și frumoasa noastră colegă ne-am potrivit și mai bine”, a dezvăluit Greeg, în emisiunea ”Teo Show”.

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

„Avem nevoie de energie. Nu știu dacă o să dorm în noaptea asta eu. Eu am făcut matinal, mult mai de dimineață, am zis că nu o să mai fac niciodată. Am zis treaba asta într-un interviu și uite că tot la matinal m-a dus drumul!”, a mărturisit Nadina Zisu.

Greeg i-a ghidat pe cei doi colegi în ale radioului

Cu emoțiile la purtător, dar extrem de nerăbdători, cei trei sunt gata să spună primul „Bună dimineața” și să asigure doza zilnică de energie.

„Radioul, în general, este o chestie puțin diferită și, acum că se face la televizor, este și mai provocatoare. Cosmin m-a ajutat să mă obișnuiesc cu faptul că sunt foarte multe camere pe noi, că trebuie să fiu atent când se aprinde beculețul roșu.

Camelia Potec i-a făcut soțului o surpriză de neuitat. Aceasta i-a dat vestea că este însărcinată într-un moment special pentru întreaga familie

Citește și: „Ne-am rătăcit. Drumul este infernal de greu”. Armin Nicoară a trecut prin momente dificile în Grecia, pe Muntele Athos. Ispitele au fost la tot pasul pentru artist și grupul cu care a mers

În același timp, l-am introdus și eu pe Cosmin în povestea asta cu radioul. Radioul este multă emoție, este multă empatie și este mult pozitivism”, a mai completat Greeg.

 


Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, fetele au corectat-o pe Lorena după ce aceasta s-a supărat pe ele pentru glumele nesărate făcute de Laurențiu.