Dimineața cu noi, 28 martie 2022. Astrologul Alexandra David ne spune ce anunță astrele pentru astăzi! Iată previziunile pentru fiecare zodie!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 mar 2022, 11:50

Viviana Sposub prezintă horoscopul pentru astăzi la Dimineața cu noi! Iată cele mai bune sfaturi de la astrologul Alexandra David

Cei patru matinali Bursucu, Viviana, George și Patrizia au început o nouă săptămâna în forță la Dimineața cu noi și au pregătit pentru astăzi cele mai noi informații venite din showbiz-ul

autohton și internațional, reportaje speciale, momente spectaculoase în platou, cu muzică de calitate și multă distracție, dar și mult așteptatele rubrici de meteo horoscop și revista presei.

Dimineața cu noi, 28 martie 2022. Astrologul Alexandra David ne spune ce anunță astrele pentru astăzi!

Că în fiecare zi, de luni până vineri, Viviana Sposub a transmis principalele preiviziuni în cadrul rubricii Horsocop de astăzi.

Iată cele mai bune sfaturi pentru fiecare zodie în parte venite din partea astrologului Alexandra David.

Berbec

Pentru nativii zodiei Berbec este o zi perfectă din punct de vedere social! Comunica și colaborează cât mai mult cu cei din jur, pentru că vei primi foarte repede înțelegere și ajutor la orice rugăminte sau problema pe care o ai de rezolvat!

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

Taur

Astăzi este o zi activă din punct de vedere profesional! Nu stai o clipă locului! Ai diverse sarcini pe care trebuie să le rezolvi! Încearcă să ceri ajutor colegilor, pentru că acest lucru e benefic la capitolul colaborare și lucru în echipa!

Gemeni

Astăzi e o zi perfectă pentru a studia, pentru a învață lucruri noi și pentru a susține examene! Dacă ți-ai făcut planuri de călătorie azi e o zi pună pentru drumuri.

Rac

Este o zi favorabilă pentru relațiile cu instituțiile financiare, că de exemplu banca! Din punct de vedere emoțional este posibil să iasă la suprafață anumite temeri. Amintește-ți că nu poți deține controlul în toate!

Leu

Este o zi bună pentru parteneriate și relații în special de relațiile importante din viață ta, precum cea de cuplu! Este o zi benefică pentru a semna contracte!

Citeste si: Horoscop zilnic marți, 29 martie 2022. Sfatul zilei: zâmbește mai des. Scorpionii, nevoiți să facă un pas în spate de dragul unui apropiat

Fecioară

Vești bune! Astăzi este o zi bună pentru colaborări, parteneriate și contracte! Și viață socială îți merge chiar foarte bine atazi!

Balantă

Aspectele sunt favorabile pentru activități creative și pentru relațiile romantice! Pentru balanțele singure este o zi perfectă pentru flirt și întâlniri!

Scorpion

A venit momentul pentru a petrece timp cu familia, pentru treburi casnice și pentru lucrurile pe care le faci pentru ține și sufletul tău!

Săgetător

Astăzi este o zi perfectă pentru vânzări, cumpărări și negocieri! Este o zi aglomerată în care vei fi mai mult pe drumuri!

Capricorn

O zi bună din punct de vedere financiar! Poți face cumpărături sau vânzări avantajoase, sau poți primi o suma de bani care nu face parte din veniturile recurente!

Vărsător

Ești plin de energie, voios, optimist și foarte cuminicativ cu cei din jur! Colaborează cât poți de mult cu oamenii din jurul tău pentru că rezultatele vor fi fructuoase pentru ține!

Viviana Sposub și George Burcea, totul despre planurile de nuntă! Frumoasa brunetă a făcut dezvăluiri incendiare: „Normal că mi-aș dori să mă căsătoresc”

Pești

Astăzi nu prea ai chef de muncă sau de a ieși în lume! Preferi să stai mai mult tu cu ține în intimitate. Este o zi foarte bună pentru introspecție și pentru practici spirituale de orice fel!

Citeste si: Horoscop zilnic luni, 28 martie 2022. Sfatul zilei: nu îi critica dur pe cei cu care interacționezi. Balanțele ar trebui să se gândească mai mult la viitor