Dilara si fiul ei, in pericol, dupa ce Harun scapa situatia de sub control! Ce se va intampla cu familia sa, in aceasta seara, in "Furtuna pe Bosfor", de la ora 20:00, la Kanal D

Harun este incoltit de dusmanii sai si nu reuseste sa ajunga la timp pentru a preveni pericolul care ii pandeste familia.

Darmata de durere, Cansu actioneaza sub impulsul instinctului ei matern si rapeste copilul pe care il indragise, la orfelinat. Aceasta fura bebelusul de la parintii lui adoptivi si incearca sa il ascunda in casa surorii sale. Desi la inceput Hazal se arata reticenta si o indeamna sa inapoieze copilul parintilor lui, pentru a evita un posibil denunt, aceasta nu reuseste sa o convinga si in cele din urma accepta situatia de compromis de dragul surorii sale.


Pe de alta parte, Mithat este nevoit sa isi sacrifice dragostea pentru Hazal, pentru a-si respecta responsabilitatile impuse de superiorii sai, care il obligasera sa isi vada de investigatii mai departe in cadrul companiei lui Cihan. Tanarul ii insceneaza iubitei sale o situatie care avea sa ii desparta, iar Hazal este profund dezamagita si regreta ca a crezut intr-o noua iubire falsa.


Intre timp, Harun pleaca in Croatia pentru a se lichida de orice obligatie fata de fostii lui parteneri de afaceri si cade intr-o cursa intinsa de Damir, cel care pusese la cale rapirea lui Alaz. In vreme ce Harun este impiedicat sa se intoarca in Istanbul pentru a-si proteja familia, Damir ajunge in casa acestuia, provocand o adevarata furtuna in sufletul Dilarei, care se teme pentru fiul ei…

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies