Dilara se vede nevoita sa faca o alegere importanta! Nu rata in aceasta seara, de la ora 20.00, un nou episod din serialul "Furtuna pe Bosfor", numai la Kanal D!

Dilara ajunge in situatia pe care nu si-ar fi dorit-o niciodata. Aceasta duce o adevarata lupta interioara intre partea rationala, reprezentata de casnicia formala avuta cu Cihan, si partea sentimentala, reprezentata de iubirea redevenita foarte puternica pentru Harun.

Harun rezista din ce in ce mai greu sa traiasca departe de Dilara si mai ales de micutul Demir. Barbatul incepe sa faca presiuni asupra Dilarei propunandu-i sa inceapa impreuna o noua viata si sa formeze o familie fericita departe de rivalitatea avuta cu Cihan.

Disperat, Harun ii duce pe Dilara si pe fiul lor pe aerodrom unde ii astepta avionul sau pregatit de decolare, propunandu-i sa fuga toti trei departe de Istanbul. Simtindu-se fortata, Dilara refuza categoric sa fuga din tara, argumentandu-i ca nu isi poate parasi ceilalti copii.

Pe de alta parte, Cihan o intalneste pe Ayse in compania unui fost coleg, sosit in Istanbul pentru un congres si, cuprins de gelozie, acesta decide sa puna capat relatiei lor. Dezamagita de atitudinea lui Cihan, Ayse merge sa ii explice cum stau de fapt lucrurile. Realizand ca a judecat-o mult prea aspru pe iubita sa, Cihan da uitarii cele intamplate reluand povestea lor de iubire.

Prelungirea perioadei de incertitudine a Dilarei este interpretata insa de Maide drept o dorinta a acesteia de a-l amagi pe Harun. Atmosfera devine un adevarat butoi cu pulbere dupa ce in presa apare un articol despre viata familiei Gurpinar insotit de poze in care Cihan apare alaturi de Dilara si de fiul ei, in ipostaze care pareau fericite.

Nu rata in aceasta seara, de la ora 20.00, un nou episod din serialul "Furtuna pe Bosfor", numai la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate