Diana Dumitrescu, fara pic de machiaj! Iti place look-ul ei natural?

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:18

Diana s-a trezit dimineata devreme pentru a porni spre Cluj. Actrita a preferat sa iasa nemachiata din casa si bine a facut caci chipul ei nu are nevoie de retusuri.

Diana s-a trezit dimineata devreme pentru a porni spre Cluj unde ruleaza ultimul ei film, "Minte-ma frumos". Actrita a preferat sa iasa nemachiata din casa si bine a facut caci chipul ei nu are nevoie de retusuri.
Look-ul natural ii prinde bine Dianei Dumitrescu deoarece are un chip aproape perfect, care nu are nevoie de tone de make-up, cum folosesc anumite vedete de la noi. Aceasta nu a folosit nici rimel, dar nici gloss, singurele produse de care femeile nu se despart in general.


Ajunsa la destinatie, Diana a dat fuga la cinematograf si a facut o poza afisului care promoveaza ultimul ei film pentru a impartasi vestea si cu prietenii ei din oras, pe Facebook.

" Minte-ma frumos ruleaza la Cinema City Cluj in sala 9", a spus aceasta.

 


Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, fetele au corectat-o pe Lorena după ce aceasta s-a supărat pe ele pentru glumele nesărate făcute de Laurențiu.