Diana Belbita, fosta concurenta Exatlon a demonstrat inca o data tuturor ca este capabila sa isi depaseasca propriile limite! Iata cum si-a invins cea mai mare frica!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 iul 2018, 13:35
Foto(8)

Diana Belbita a demonstrat tuturor, in competitia Exatlon ca este o sportiva desavarsita care luptat cu darzenie pana la capat.

Diana Belbita a fost cu siguranta una dintre cele mai puternice si ambitioase concurente din primul sezon al competitiei Exatlon.


Chiar daca a regretat ca a parasit competitia Exatlon mult prea devreme, Diana Belbita a recunoscut mereu ca a ramas cu o experinta de viata incredibila, cu amintiri frumoase si mai cu seama a legat prietenii trainice cu cateva dintre fostele sale colege de echipa.
Diana s-a inteles foarte bine la Exatlon cu Larisa Vasile, dupa plecarea timpurie a Andei Adam si mai tarziu si cu Geanina, cu care a pastrat legatura si dupa incheierea concursului.

De curand, Diana Belbita a publicat pe contul ei de socializare cateva imagini inedite, reusind sa suprinda din nou pe toata lumea cu ambitia sa de a-si depasi propriile limite. Desi a declarat de nenumarate ori in cadrul competitiei Exatlon ca ii este teama de apa si ca nu stie sa inoate, Diana Belbita a facut intre timp mari progrese in acest sens.
Tanara si-a invins frica de apa si s-a plimbat cu ski jet-ul pe un lac, aratand tuturor ca totul este posibil doar daca avem suficienta vointa, ambitie si curaj.

 

 


Crește suspansul la ”Insula de 1 milion”. Liviu a fost ales la ruletă, fiind nevoit să trimită la joc patru concurenți. Iată pe cine a trimis Liviu la probă în ediția de duminică, 19 mai!